2821
2789
عنوان

من داغونم😔

513 بازدید | 64 پست

۳ سال هست با یکی هستم، دوستان خانواده هم خبر داره کم مونده بود تا بیان خواستگاری، واقعا خیلی دوستم داشت و همه چی عالی بود اما یک ماه میشه کلا عوض شده بود و اون شدت قبلی رو نداشت، چند روز پیش بهم گفت نمیتونم دیگه ادامه بدم، دلم میگه تو ولی مغرم نمیگه، دیگه نمیتونم مغزم رو خفه کنم با چند نفر صحبت کرده و بهم گفت تا چهارشنبه مهلت بده من فکرام رو بکنم میگه بهت ضعف دارم و وقتی صدات رو می‌شنوم دیگه مغزم نمیشنوه چی بگه به خاطر اون بیا تا چهارشنبه صحبت نکنیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ینی چی این حرفا چیه اگر میگه عاشقته و علاقه داره دیگه این حرف چیه مغزم هنگه.. ببین بنظرم پسری که با جون دل بخوادت فرهاد کوه کن میشه دیگه بهونه و دلیل نا مشخص نمیاره.. اگر خواست بیاد خواستگاری و الان پشیمون بدون دلیل محکم تر داره که نمیگه.. این حرفشم قابل باور نیست 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میگه از روی قدرت انتخابت نکردم انتخاب بین چند گزینه نبودی انتخاب بین یک گزینه بودی

چرت و پرت میگه باور نکن. اینا همش حرفه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ینی چی این حرفا چیه اگر میگه عاشقته و علاقه داره دیگه این حرف چیه مغزم هنگه.. ببین بنظرم پسری که با ...

واقعا اونطوری که میگی با جون و دل عاشقم بود جونشم میاد برام الان یه مدته اینور به اونور شد اصلاااااا باور کردنی نیست من دارم میمیرم دیشب آنقدر گریه کردم حس کردم امروز دیگه بیدار نمیشم اما بیدار شدم

میخواسته بیاد خواستگاری که نیومده خب چرا؟

بنظرم یه دلیل قانع کننده هم نداره 

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

میگه از روی قدرت انتخابت نکردم انتخاب بین چند گزینه نبودی انتخاب بین یک گزینه بودی

خب عزیزم دیگه حرفی نمیمونه که ایشون هنوزفکرمیکنن میتونن بهترازشمارو پیداکنن پس خودتو علاف این رابطه نکن کات والسلام مامان باباتم الان ناراحت بشن بهتره تا اینکه خدای نکرده دوباره طلاق بگیری

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

واقعا چرا پسرا تهش اینجوری میکنن  البته قضاوت نمیکنم انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد  ...

من ۲۵ اون ۲۳

ازم کوچیکتره ولیی عقلا خیلی بزرگتره یک لحظه هم تو این مدت حس نکردیم اون ۲۳ هست من ۲۵ خودش هم گفته بود یه بار هیچ موقع فکر نکرده اون ۲۳ من ۲۵