2821
2789
عنوان

من داغونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا صحبت دیشبمون بود صبح هم دو سه کلمه در مورد کار بهش گفتم

سلام عزیزم امروز که ۶آذره فکر کنم این پست رو آبان ماه گذاشته بودید درسته؟

اون چهارشنبه ای که گفته بودید همینطور داره تمدید میشه و تکلیف شما و خودش رو یکسره نکرده؟!

ببخشید ولی فکر کنم آخر این قضیه یا واقعا میاد خواستگاریتون یا بهتون میگه که "ازتون رابطه میخواد وگرنه ترکتون میکنه"،

به نظرم داره تشنه تون میکنه که مجبورتون کنه به خاطر ازدست ندادنش تن به هر خواسته‌ی کثیفی بدید و بعد هم که به خواسته ش رسید دور از جون مثل دستمال کاغذی مصرف شده بندازتتون دور و بگه "من میخواستم امتحان کنم ببینم میشه بهت اعتماد کرد یا نه، که دیدم نمیشه" و بره پی کارش جوری که دستتون بهش نرسه

باز هم خود دانید

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
سلام عزیزم امروز که ۶آذره فکر کنم این پست رو آبان ماه گذاشته بودید درسته؟ اون چهارشنبه ای که گفته ب ...

سلام نه عزیزم امروز پست رو گذاشتم، الان باهاش صحبت کردم گفت از صبح فکرم آزاد شده سرکار هم نرفتم گفتم حذف کردن آدم ها خیلی برام راحته کاری نکن که دلم از دست بره که روت به خط بزرگ میکشم خودت هم میدونی حذف کردن آدم ها برام راحته، خواهش و التماس کرد که من از صبح دارم مغزم رو سر و سامون بدم لطفا بهم فرصت بده من برمیگردم پیشت به احتمال ۹۹ درصد اما بهم فرصت بده میخوام با ۱۰۰ خودم برگردم، هیچ فکری نکن اینطوری فکر نکن اما بهم فرصت یکی دو روز بده لطفا 

من بریدم نمیدونم چیکار کنم😭

سلام نه عزیزم امروز پست رو گذاشتم، الان باهاش صحبت کردم گفت از صبح فکرم آزاد شده سرکار هم نرفتم گفتم ...

اصلا خودت رو نباز، میگم یا باید بیاد خواستگاریت یا تمام، بخواد قضیه رو کش بده همون داستانیه که بهت گفتم. یه کانال تو پیام رسان ایتا دیدم که خیلی خوب پسرا و مردا رو به آدم میشناسونه و حتی حرفها و اعترافات خودشون رو میذاره و خصوصیه اگر بفهمه کسی مرد هست از کانال میندازه بیرون 

توی ایتا👇
لینک جدید کانال..بفرستید برا دوستاتون😎👇
https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d3

و همین کانال رو توی روبیکا هم دارن

تو روبیکا👇
https://rubika.ir/joinc/CDGIBGFI0DUAGBEXIATFOITDZBAJHDFF

عزیزم حتما قبل هر تصمیمی برو کانالش رو مطالعه کن، روبیکاشون جدیدا زدن نمیدونم کامله یا نه ولی توی ایتا هشتگ هایی داره مثل اعترافات پسرا یا... تا چهارشنبه وقت داری دیگه؟ این اطلاعات رو از دست نده.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز