2821
2789
عنوان

همه بیاید

282 بازدید | 46 پست

دوستان مگه وقتی تاپیک میزنید غیر از اینه که میخواید دنبال راه حل باشید و نظرات مختلف و راه حل های مختلف رو بدونید؟؟؟؟

پس چرا جدیدا اینجا مد شده هر وقت نظر می‌دیم یه عده که انگار جهت دار هستند تو سایت میان شروع میکنن میگن چرا همچین نظری دادی و زندگی طرف خراب نکن و ...؟؟؟؟

مثلا یکی تاپیک زده که شوهرم هر روز با یه زن هست و دختر بازی می‌کنه و ...

بعد بهش میگی جدا شو از همچین آدمی یکی میاد ریپلای می‌کنه که چرا گفتی جدا بشه🥴😐

یا طرف تاپیک زده که شوهرم منو هر روز کتک می‌زنه بهش میگی جدا شو میان میگم تشویقش نکن جدا بشه😐

واقعااا ، هرکی نظرشو میگه دیگ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بدترین و اخرین راهه ازین باب میگن که اول سعی کنید یه راه حل بهش ارایه بدید وگرنه طرف خودشم میدونه یکی از گزینه های روی میز طلاقه احتیاج به گفتن ما نداره که عزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز