2821
2789
عنوان

همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست
درسته ولی خود من باید دیگه بیخیال اعصاب خوردی و زندگی بچم بشم....دخترم ۸ سالشه متوجه میشه وقتی میرم ...

عزیزم من مشکل شما رو نمی‌دونم واس همین نمیتونم نظری بدم بهتون

ولی خود من اگه تو همچین شرایطی باشم که هر روزم جهنم باشه ترجیح میدم یه سال توی جهنم باشم و بعدش راحت باشم حالا شاید به بهشت نرم ولی حداقل از جهنم که خارج میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی بعضیا به هر دلیلی نمیتونن تصمیم بگیرن  فکر میکنن درست میشه و ... چون حالا سنشون کمه و ... ...

شما عقلانی تصمیم میگیری و تجربه داری

همینا مردارو پررو کردن...😡

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
شما عقلانی تصمیم میگیری و تجربه داری همینا مردارو پررو کردن...😡

دقیقا درسته 

با این تفکری که دارن به بقیه القا میکنند خانمها خودشون رو پایین میگیرن و فکر میکنن آقایون اجازه دارن هر رفتاری بکنن باهاشون متاسفانه 😕

دقیقا درسته  با این تفکری که دارن به بقیه القا میکنند خانمها خودشون رو پایین میگیرن و فکر میکن ...

نمیگم که باید جنگ انداخت اما توسری خور هم نباید بود هر چیزی حد و اندازه ای داره 

در کنار حقوق مردا زنا هم همون اندازه حقوق دارن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نمیگم که باید جنگ انداخت اما توسری خور هم نباید بود هر چیزی حد و اندازه ای داره  در کنار حقوق ...

دقیقا منم نظرم همینه 

ولی اینجا یه عده هستند که مثل منو شما فکر نمیکنن متاسفانه 

دقیقا منم نظرم همینه  ولی اینجا یه عده هستند که مثل منو شما فکر نمیکنن متاسفانه

ببینیم به کجا میخان برسن