2789
عنوان

همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست

ما هم میتونیم سریع بگیم طلاق بگیر

ولی وقتی خود طرف میگه دوسش دارم

یا میگه شرایطش و ندارم ما چی بگیم

طرف میگه کتک خوردم شما میگی طلاق بگیر

ولی ما میگیم فرصت بده درست نشد طلاق بگیر

هر دم به گوشم میرسد /آوای زنگ قافله/این قافله تا کربلا/دیگر ندارد فاصله😔🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اگه جدا شدن راحت بود که هیچ کس مریض نبود این همه حقارت و تحمل کنه...

خیلیا مثل خود من پاشم برم سراغ طلاق هم خانواده هامون نمیزارن که...انقدررر میان حرف میزنن که پیش میاد کوتاه بیا ...نمیشه که الکی طلاق بگیری ووووخلاصه نمیزارن و فقط وقت و زندگی آدم بدتر هدر میره...

من بارها به شوهر بیشعورم که خیلی هم دوست داره من برم خونه بابام و شر درست بشه و همش بحث و جنگ و جدل و دروغ با پدر مادر من و خانواده ی بیشعورتر از خودش راه بندازه گفتم بخدا اگه مثل مرد بلند بشی بریم بدون دخالت کسی و گفتن حرفای زندگی شخصیمون به کسی جدا بشیم بخدا راضیم...ولی قبول نمیکنه

شما میتونی راهکار خودتو بدی  منم راهکار خودم  فکر نکنم نیاز باشه دخالت کنیم توی حرف همدی ...

این وبه خودت هم بگو نه فقط به دیگران

طلاق بدترین و اخرین راهه ازین باب میگن که اول سعی کنید یه راه حل بهش ارایه بدید وگرنه طرف خودشم میدو ...

ولی بعضیا به هر دلیلی نمیتونن تصمیم بگیرن 

فکر میکنن درست میشه و ... چون حالا سنشون کمه و ...

ولی منی که می‌دونم مردی که مثلا چند ساله به طرف داره خیانت می‌کنه و با چندین نفر بوده درست بشو نیست چرا نباید به طرف بگم جدا شو؟؟؟؟

باید بگم بمون تا آخر ایدز و ... بگیری ازش؟

خیلیا حواسشون به این قضیه نیست اصلا

ما هم میتونیم سریع بگیم طلاق بگیر ولی وقتی خود طرف میگه دوسش دارم یا میگه شرایطش و ندارم ما چی بگی ...

طرف میگه شوهرم هر روز منو میزنه چندین ساله

دیگه چند بار باید فرصت بده بهش؟؟؟

طرف میگه شوهرم هر روز منو میزنه چندین ساله دیگه چند بار باید فرصت بده بهش؟؟؟

اون دیگه زیادی مونده

عزیزم اگه جدا شدن راحت بود که هیچ کس مریض نبود این همه حقارت و تحمل کنه... خیلیا مثل خود من پاشم بر ...

خب اون فرق داره 

گرچه خانواده منم همینن 

ولی بازم اگه خود من یا شما تصمیممون جدی باشه خدا هم از آسمون بیاد پایین کسی نمیتونه جلومونو بگیره 

اون دیگه زیادی مونده

خب منم همینا رو میگم جدا بشن دیگه 

همون اسکرین شات که دادم 

طرف میگه چندین ساله ازدواج کردم 

شوهرم هر روز با یکیه 

هر روز دختر بازی می‌کنه 

با ماشین مدل بالا می‌ره دختر بازی و ...

بعد میگم خب از همچین جونوری جدا شو 

میان میگن چرا نظر دادی😐

من خودم هیچوقت به کسی نگفتم چرا به استارتر نمیگی طلاق بگیر یا نگیر و ... فقط حرف خودمو زدم به استار ...

ببین گندمی اگه کسی چیزی بهت بگه مثل حرفی که من بهت زدم از رو خیر خواهی بوده چون افراط کردی واگه کسی

به مشکل جدی تری بر بخوره گناهش گردن شما هم هست

که سریع حرف آخر و اول میزنی 

خب منم همینا رو میگم جدا بشن دیگه  همون اسکرین شات که دادم  طرف میگه چندین ساله ازدواج ک ...

متوجه هستم اون دفاع بی جا کرده

خب اون فرق داره  گرچه خانواده منم همینن  ولی بازم اگه خود من یا شما تصمیممون جدی باشه خد ...

درسته ولی خود من باید دیگه بیخیال اعصاب خوردی و زندگی بچم بشم....دخترم ۸ سالشه متوجه میشه وقتی میرم دادگاه ،خونه بابام، خانواده شوهرم میان، من اصرار به طلاق وووو.میدونی چه وقت و اعصابی از من و دخترن خورد میشه و چقدررر باید پافشاری کنی تا بشه...من خودم کامل یک سال زندگیم هیچ میشه...دخترن هم دیگه کامل از لحاظ روانی داغون میشه

ببین گندمی اگه کسی چیزی بهت بگه مثل حرفی که من بهت زدم از رو خیر خواهی بوده چون افراط کردی واگه کسی ...

منم متوجهم دقیقا کی داره روی چه حسابی حرف میزنه عزیزم 

اصلا منظورم به شما نبوده 

ولی خب اینم بگم من خودم به شخصه دیگه بعد از اینهمه سال ازدواج و ... می‌دونم آخرش اکثر اوقات چی میشه بنا به تجربه 

واس همین گاها ترجیح میدم به طرف بگم به جای اینکه ده سال دیگه با یه بچه جدا بشه الان جدا بشه بدون خراب کردن زندگی یه بچه

منم متوجهم دقیقا کی داره روی چه حسابی حرف میزنه عزیزم  اصلا منظورم به شما نبوده  ولی خب ...

گندمی چند سالته عزیزم؟