2777
2789
عنوان

من یه احمقم ...تا حالا دیدین مثه من؟

770 بازدید | 47 پست

اقدامم پریود شدم ولی خیلیییی کمتر از دفعه های دیگمه بیبی زدم منفی.پاشدم رفتم آزمایش خون دادم برای بارداری.تا حالا آدمی به احمقی من دیده بودین؟😞😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری نگو 

تو فقط منتظری 

واسه کسی که منتظره یه نشونه کوچیک هم میشه امید اونو واسه خودش بزرگ میکنه،منم مثل شما ام چهارماهه اقدامم از این چهار ماه دو ماهو ازمایش بتا دادم ،چون علائم داشتم پریودم عقب میوفتاد بیبی منفی میشد ولی میگفتم حتما اشتباهه میرفتم زود ازمایشگاه،البته من یه سقط داشتم اردیبهشت ماه جنینمو بخاطر ایست قلبی از دست دادم از اون زمان اینجوری شدم دلم طاقت نداره اصلا

اینجوری نگو  تو فقط منتظری  واسه کسی که منتظره یه نشونه کوچیک هم میشه امید اونو واسه خود ...

انگار داری سرگذشت منو میگی منم خرداد به علت ایست قلبی کورتاژشدم.واسع همینه الان ۴ماهم برام زیاده چون ازدست دادم دوست دارم جاش پربشه.

انگار داری سرگذشت منو میگی منم خرداد به علت ایست قلبی کورتاژشدم.واسع همینه الان ۴ماهم برام زیاده چون ...

اتفاقت منم خرداد کورتاژ شدم به اشتباه نوشتم اردیبهشت بیست خرداد کورتاژ کردن،آسپرین میخوری؟چند هفته کورتاژ شدی ؟من هفت هفتم بود 

اتفاقت منم خرداد کورتاژ شدم به اشتباه نوشتم اردیبهشت بیست خرداد کورتاژ کردن،آسپرین میخوری؟چند هفته ک ...

خوردم چندروز بدنم حساسیت داد مجبور شدم قطع کنم.من ۸هفتگی قلب کوچولوش ایستاد😭خیلی دلم گرفته خیلی

خوردم چندروز بدنم حساسیت داد مجبور شدم قطع کنم.من ۸هفتگی قلب کوچولوش ایستاد😭خیلی دلم گرفته خیلی

حتما با دکترت مشورت کن معمولا برای ایست قلبی آسپرین باید بخوری از زمانی که تست مثبت میشه ،کدوم شهری؟من مشهدم

خودت رو ناراحت نکن بلاخره درست میشه وقتی یه بار شده بازم میشه ،من این ماه لتروزل هم خوردم نمیدونم جواب میگیرم یا نه

حتما با دکترت مشورت کن معمولا برای ایست قلبی آسپرین باید بخوری از زمانی که تست مثبت میشه ،کدوم شهری؟ ...

یا خدا چرا همه چیت مثه منه.منم این ماه لتروزول خوردم ولی نشد پریود شدم.هرماه پریودم اوکی بود این ماه خیلی کم خیلی.نمیدونم میترسم کیست آورده باشم

یا خدا چرا همه چیت مثه منه.منم این ماه لتروزول خوردم ولی نشد پریود شدم.هرماه پریودم اوکی بود این ماه ...

چه جالببب،من این ماه که لتروزل خوردم هنوز تو اقدامم ولی نمیدونم چرا دکترم بهم آمپول آزاد سازی نداد بزنم منم میترسم کیست بشه با اینکه تو مشهد دکتر خیلی معروفیه ولی نمیدونم چرا لتروزل داد فقط آمپول نداد همه میگن کیست میشه اینجوری 

چه جالببب،من این ماه که لتروزل خوردم هنوز تو اقدامم ولی نمیدونم چرا دکترم بهم آمپول آزاد سازی نداد ب ...

بمنم امپول نداد.پریودم امروز روز دوممه ولی الان دیگه قطع شد.خیلی نگرانم

بمنم امپول نداد.پریودم امروز روز دوممه ولی الان دیگه قطع شد.خیلی نگرانم

ببین کلا لتروزل یه داروی هورمونیه پس طبیعیه که این دوره از پریودت اینجوری باشه منم قبلا که کلومفین میخوردم تو اون بارداری قبلی خونریزی پریودمو کم می‌کرد ولی لتروزل اولین باره خوردم من فردا روز چهاردهم سیکلمه گفتم برم سونو ببینم اصلا با لتروزل فولیکول خوب دارم یا نه