ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه کسی که منتظره یه نشونه کوچیک هم میشه امید اونو واسه خودش بزرگ میکنه،منم مثل شما ام چهارماهه اقدامم از این چهار ماه دو ماهو ازمایش بتا دادم ،چون علائم داشتم پریودم عقب میوفتاد بیبی منفی میشد ولی میگفتم حتما اشتباهه میرفتم زود ازمایشگاه،البته من یه سقط داشتم اردیبهشت ماه جنینمو بخاطر ایست قلبی از دست دادم از اون زمان اینجوری شدم دلم طاقت نداره اصلا
یا خدا چرا همه چیت مثه منه.منم این ماه لتروزول خوردم ولی نشد پریود شدم.هرماه پریودم اوکی بود این ماه ...
چه جالببب،من این ماه که لتروزل خوردم هنوز تو اقدامم ولی نمیدونم چرا دکترم بهم آمپول آزاد سازی نداد بزنم منم میترسم کیست بشه با اینکه تو مشهد دکتر خیلی معروفیه ولی نمیدونم چرا لتروزل داد فقط آمپول نداد همه میگن کیست میشه اینجوری
بمنم امپول نداد.پریودم امروز روز دوممه ولی الان دیگه قطع شد.خیلی نگرانم
ببین کلا لتروزل یه داروی هورمونیه پس طبیعیه که این دوره از پریودت اینجوری باشه منم قبلا که کلومفین میخوردم تو اون بارداری قبلی خونریزی پریودمو کم میکرد ولی لتروزل اولین باره خوردم من فردا روز چهاردهم سیکلمه گفتم برم سونو ببینم اصلا با لتروزل فولیکول خوب دارم یا نه