2777
2789
پس چرا فکر میکنی  انرژی زنانه  تو آرایش و ظاهره؟

من گفتم تو ظاهره😳

نوشته چطوری جذاب باشم

خیلی چیزا نوشتم

ک هیکل و ظاهرم خوب باشه تو جذابیت تاثیر زیادی داره

نمیدونم چرا هرچی بنویسیم ی سریا عین شما همیشه دنبال ایراد گرفتن از ادمان،این نظرمنه،نظر شما متفاوته میتونی رد شی بری خودتو اذیت نکن دنیارم سخت نگیرفداتشم

بنظر من هیکل خیلی تو جذابیت تاثیر داره من خودم اضافه وزن دارم یکم،و قبولشم دارم اضافه وزن یا لاغری بیش از حد جذابیت نیس

حالا شما میتونی اینو جذابیت ندونی این نظر شخصی من بود ک اینجا نوشتم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

پس چرا فکر میکنی  انرژی زنانه  تو آرایش و ظاهره؟

حالا شمام میتونی لباساتو دربیاری تو سکوت بشینی از اعضای بدنت تشکر کنی و انرژی فمینن بدی😑 هرکسی سبکش ی طوریه دیگه😂

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شمام میتونی لباساتو دربیاری تو سکوت بشینی از اعضای بدنت تشکر کنی و انرژی فمینن بدی😑 هرکسی سبکش ...

بله این کار شدنیه و خیلی غریب  به ۹۹ درصد  نه جرات  انجامشو دارن نه حتی بلدن و ازش  چیزی  میدونن ‌.

ببخشیدا  ولی من اصل کاریو گفتم .  چیزی ک تمام  جهان  میدونن  زیبایی و جذابیت  در اصل  اول  درونه  هر آدمیه 🙂😊

من گفتم تو ظاهره😳 نوشته چطوری جذاب باشم خیلی چیزا نوشتم ک هیکل و ظاهرم خوب باشه تو جذابیت تاثیر ...

بله این کار شدنیه و خیلی غریب  به ۹۹ درصد  نه جرات  انجامشو دارن نه حتی بلدن و ازش  چیزی  میدونن ‌.

ببخشیدا  ولی من اصل کاریو گفتم .  چیزی ک تمام  جهان  میدونن  زیبایی و جذابیت  در اصل  اول  درونه  هر آدمیه 🙂😊

بعضیام مثل شما  طاقت  جواب درستو ندارن اصلا . بهتره کامنت نزارید

متاسفانه  به عنوان فرد بالغ این خرافات تکذیب می کنند دروغ چرا اگه می خواهید مثل پریان افسانه ای باشید زنان و مردان باید به خودشون برسند و جاهای شیک برن یعنی زوج نمایشی در یک مهمانی با شکوه ,شاه و ملکه ولی رک اگه نتونی یک خونه رو تمیز کنید به عنوان دختر یا به عنوان پسر نتونید از پس چند تا بار سنگی بربیاید همونطور که مردم گذشته بر میومدن و مثل لش لوش ها گیم بازی نمی کردن یه مشت کودن خرافاتی سطحی هرزه خنگید  تمام مثل اساتید فاسد متاسفانه  بچه ابد پخته نیستید پوچی و خامی تون لژ صد فرسخی هم میاد و روح ضعیف پلید یا هرزه ای که باید پخته شه عمق نداره مثل دریای کم عمق میشینه اذیت میکنه شر و ور میگه هرزگی دروغ دغل موذی شیادی کودن لوس ننر