2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باش

باور کن 

شعار نیست

ادای هر چیزیو در بیاری زشتا میکنه

اما لوند بودن

رو ارامشت کار کند

ب خودت اهمیت بده

ادمایی ک دورتنو تو انتخابش دقت کن

مطالعه کن

سواد اجتماعیتو ببر بالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انرژی زنانه با این چیزایی ک اینجادمیگن فرق میکنه . انرژی زنانه  یعنی کسی ک تو سکوت  میشینه  تمام لباساشو در میاره و از تمام  بدنش تشکر میکنه . دستشو رو قلبش میزاره و میگه انرژی فمنین من بیدارشو. تمام بدنشو لمس میکنه و انرژیشو به کل جهان میفرسته . خودشو  یه گل رز صورتی خشگل تصور میکنه که عطرشو به همه جا پخش میکنه و تمام مردم محو این زیبایی ظرافت و لطافت میشن . اوج زیبایی زنانه اول باید در درونت  بیدار بشه عزیزم . وگرنه خیلیا  همه جوره  به خودشون میرسن ولی یا در حال طلاقن یا اتفاقات بد 

زنونگی داشته باش

یعنی ناز و ادا داشته باش

عشوه اومدنو یادبگیر

اگه هیکلت خوب نیس روهیکلت کار کن بیا روفرم،

راه رفتن با ناز و ادا رو تمرین کن

کار سختی نیس فقط یکم تمرین میخواد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

چنتا زنو میشناسی ک خشگل و خوش هیکل هستن و طلاق گرفتن یا زن دوم هستن ؟

من دوستام همسون طلاق گرفتن بیشترشونم هم خوشگلن هم خوش هیکل وضع مالیشونم بدک نیس بعضیاشونم خیلی پولدارن

یکیشونم برا بار دوم ازدواج کرده و پشیمونه شوهرش همش بهش خیانت میکنه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...