2777
2789
عنوان

خانم های باسیاست لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 82 پست
عزیزم همیشه خودتو خوب جلو بده اصلا رفتاری نکن که اون خوب باشه تو بده برو رفت و آمد کن اگه باهات سرده ...

خوشگلم این روش ها رو یه سری ها جواب نمیده...من ده سال هی بدی دیدم هی خوبی کردم هی غیبتم رو کردن هی خوبشونو گفتم رازشونو نگه داشتم...دیدم همچنان طلبکارن...دیگه ول کردم...نه خوبشونو میگم نه بدشونو بی تفاوت شدم به همه چی شون ....

وای جدی؟ اون چه عقده ای که زودی رفته گفته جاریم جواب تلفنمو نداد من جای شما باشم چون نزدیک هستی ...

خب چیکار کنم نزدیکن اینقد میان میگن ک اعصاب نمیذارن برام 

و خیلی حرص میخورم ک اینقد فرق میذارن در صورتی ک کوچیکترین بی احترامی بهشون نمیکنم ولی اگ‌اون بگه این بده از ترس اون دیگه با من کاری ندارن 

حتی اون اگ‌خونه پدر شوهرم باشه اصلا نگاه بچهامم نمیکنن میگن این زود ناراحت میشه میگه بچه منو دوست ندارین

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلم این روش ها رو یه سری ها جواب نمیده...من ده سال هی بدی دیدم هی خوبی کردم هی غیبتم رو کردن هی خ ...

اره واقعا بخدا منم اینقد سعی کردم خوب باشم احترامشونو داشته باشم اونا بیشتر هار میشدن

همینکارو کردم اتفاقا ولی خب دو روز بیشتر یادشون نبود  دوباره شدن همون ادمای قبلی ...

عزیزم تجربه ی من میگه برو بهترین لباس رو بپوش با کلاس برو دست به سیاه سفید نزن خودتو هم یکم بگیر  بهترین رفتار باهات میکنن و جلوت هی دولا راست میشن

اگه هی بری مثل کارگر براشون کار کنی میگن وظیفشه همیشه هم توقع دارن بیای کار کنی شیک برو کار هم نکن زیاد هم با قوم شوار روابط نزدیک نداشته باش فقط مناسبتا برو همین اونجا هم یکی رو پیدا کن باهاش گرم بگیر حرف بزن سرگرم شی

تو به همه خانواده شوهرت همیشه خوب باشه و کاری کن همیشه بگن چه عروسی داریم ما❤️

فقط خودمو نکشتم براشون ولی فایده نداره تا اون میبینن منو کارای ک کردم براشون یادشون میره انگار ازش میترسن 

عزیزم تجربه ی من میگه برو بهترین لباس رو بپوش با کلاس برو دست به سیاه سفید نزن خودتو هم یکم بگیر &nb ...

این بهترین کاره بنظرم 

ک هی بگه دعوتش نکردم بهتر بود ...

اره واقعا بخدا منم اینقد سعی کردم خوب باشم احترامشونو داشته باشم اونا بیشتر هار میشدن

فک میکنن ضعفی داری یا پیداشون کردی دیگه و چقد خواستنی ان...😉جنبه احترام و محبت ندارن

اگه دعوتت کردن برو دعوت نکردن و بهت نگفتن بشین سر جات از فشار کنجکاوی و اونجا الان چه خبره هم پانشی ...

اگ دعوت کرد چیکار کنم چجور رفتار کنم 

فقط خودمو نکشتم براشون ولی فایده نداره تا اون میبینن منو کارای ک کردم براشون یادشون میره انگار ازش م ...

مدلشون اینه باور کن من الان هیچ کاری نمطکنم از همه بیشتر دوسم دارن فقط خودتو تو دل مادرشوهر و پدرشوهرت جا کن همین هر کی هم هر چی بگه اونا بزرگن نمیزارن    همه بمن میگم موزی😂

فک میکنن ضعفی داری یا پیداشون کردی دیگه و چقد خواستنی ان...😉جنبه احترام و محبت ندارن

از محبت خارها گل میشوند واقعان اینان 

همونطور که یه کاربر گفت شیک برو با روی خوش باش خودتم هلاک نکن برای کار کردن 

حالا ببینم خبر مرگش دعوت میکنه یا ن 

ولی اگ نکنه بهتر ک دیگه کلا قطع رابطه کنیم خودمم راحت میشم