2777
2789
عنوان

خانم های باسیاست لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم برات فقط ذهنیت خودت مهم باشه . طرف اونو بگیرن یا نگیرن اصلا مهم نیست . کسی که در هیچ مراسم شما ش ...

منم چند وقت قطع رابطه کردم حتی عید دیدنی نرفتم 

ولی چون جاری بزرگه همه باش در ارتباطن نمیدونم انگار خودمم مرض دارم اصلا نمیدونم چمه هم دوست دارگ باهاش خوب باشم هم در عین حال ازش متنفرم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
قبلا هر کاری داشت من صب زود میرفتم کمکش تا اخر شب برمیگشتم  ولی خیلی احتیاج داشتم اون حتی زنگم ...

اگه دعوتت کردن برو دعوت نکردن و بهت نگفتن بشین سر جات از فشار کنجکاوی و اونجا الان چه خبره هم پانشی بری...وقتی محل بهت نمیده چرا خودتو کوچیک میکنی نرو گله هم نکن

شاید این بهترین راه  ولی خب اون اصلا خونمون نیومد حتی یبار زنگ زد رو گوشیم بعد واقعا نتونستم ج ...

وای جدی؟

اون چه عقده ای که زودی رفته گفته جاریم جواب تلفنمو نداد

من جای شما باشم چون نزدیک هستید و رفت و امد دارید میرم خونه ی جاریم ولی اگه دعوتت کنه یا برا نوروز باشه، به حرف مادرشوهرو خواهرشوهرتم توجه نکن و کار خودتو پیش ببر

با هیچکدومشونم قاطی نشو و همیشه سرسنگین باش

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
عزیزم همیشه خودتو خوب جلو بده اصلا رفتاری نکن که اون خوب باشه تو بده برو رفت و آمد کن اگه باهات سرده ...

همینکارو کردم اتفاقا ولی خب دو روز بیشتر یادشون نبود 

دوباره شدن همون ادمای قبلی ...

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃