2777
2789

از زایمان اولم که اورژانسی سزارین شدم ۷ سال و۳ ماه میگذره 

اصرارکردم به اینکه این بار طبیعی زایمان کنم قبول نکرد 

گفت ریسکش بالاست

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر منم قبول نکرد و بی نهایت بابت تصمیم درست پزشکم خوشحالم

چرا خوشحالی؟

من دوست ندارم دوباره شکممو پاره کنن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
دکترتو عوض کن. یه تاپیک جامع و بزرگ از مادرایی ک بعد از سزارین طبیعس اوردنم هست...سرچ کن میاد بالا

خوندمش اما این دکترم گفت خواستی باید بری بیمارستام زهرای مرضیه اونجا فقطانجام میدن

خوندمش اما این دکترم گفت خواستی باید بری بیمارستام زهرای مرضیه اونجا فقطانجام میدن

اونجا هم چنگیبه دل نمیزنه

چرا خوشحالی؟ من دوست ندارم دوباره شکممو پاره کنن

چون من اگه آدم زایمان طبیعی بودم که همون اولی رو طبیعی زایمان میکردم.برا دومی هم فقط جوگیر شده بودم

شکمت پاره نشه جای دیگه میشه به هرحال پارگی و بخیه رو شاخشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتر سزارین که راحتتره

نه خیلی عوارض داره 

میترسم بارداری بعدیم چسبندگی بگیرم 

هنوزم بعد ۷سال جاش یهو درد و خارش میگیره

خب برو اونجا

دولتیه و چنگی به دل نمیزنه 

دوستم اونجا بود خیلی اذیت شد

من میخوام کلینیک زایمانم انجام بشه 

که قبول نمیکنن

اگه من قبل ازعمل درد بگیرم و دهانن رحمم باز بشه بازم سزارین میکنن یا روند زایملن رو پیش میبرن

سزارین که خیلی بهتره

بعدش میخوام دوباره باردار بشم میترسم خطر ناک باشه