2777
2789

من با یه دختر خانمی دوستم چندین ساله از طریق مجازی

خیلی دختر خوبیه جفتمون از همه لحاظ مثل هم هستیم

من شهرمو یه جا دیگه گفتم (حدود ۴ ساعت شهرامون فاصله داره )درحالی که محل زندگیم جای دیگه س

چند باری گفته با نامزدم میخوایم بیایم ببینمت تورو و باهم بریم بیرون رستوران تفریح این صحبتا

اول اینکه چندین ساله این فکر مبکنه من این شهرم در حالی که من اصلا شهری که گفتم هیج جاشو بلد نیستم

دوم اینکه والدینم جدا شدن نمیدونم مهمونا رو کجا ببرم نمیتونم ببرم خونه مادربزرگم قدیمیه خیلی اینا خیلی به روز

کاش پانشن بیان استان ما نمیدونم چه غلطی کنم واقعا 😐

اصلا راحت نیستم

کاش نیان

خیلی ادمای خوبی هستنا خیلی حتی خیر هستن میشناسم خانوادشو

من حس بد دارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اون از وضعیت زندگیم از طلاق والدینم خبر داره

اون میدونه که درگیر مشکلات مالی هستم

گفتمم که ادم خوبیه خیر هم هست

ولی من روم نمیشه دلم نمیخواد نسبت به من حس ترحم بگیرن

بخوان برام کاری کنن چیزی بدن حس بد میگیرم (البته نگفته چیزی میگیرما ولی حسم ۹۰ درصد میگه اینکارو میکنه )و واقعا حالم گرفته میشه یکم مشکل از خودمه نمیدونم یا این حسم بخاطر عزت نفسه

یا چی

چون دختره هم همسن و سال خودمه یک سال بزرگتره شوهرش هم چند سالی ازم بزرگتره

روم نمیشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو من شرایط ندارم

اصلا خودش میگفت اگه بیایم میریم بیرون کافه و..

اسم خونه نیورد

ولی زشته این همه راه بیان من نگم بیاین خونه

دوست مجازی دارین یاخدا

چطور اخه اعتماد میکنید

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

به نظرم راستش و بگو واسه همیشه خودتو خلاص کن.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

میتونی بگی تازه مهاجرت کردین اومدین این شهر و خونتون هم بخاطر همین وسایلاش کامل نیست و روم نمیشه تعارف کنم بیاین خونه.بعدم دوست ندارم این همه راه بخاطر من بیاین و خونه به هم ریخته باشه نتونم ازتون درست پذیرایی کنم.یکم که شرایط مساعد شد قدمتون رو جفت چشام

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه