2777
2789
عنوان

رفیقم ...

51 بازدید | 4 پست

یکی از رفیقام هست حدودا ۸ ساله دوستیم و اصلا ادم مذهبی هم نیست ، یسری من گفتم که ما تو خونمون الکل خوردن چیز خاصی نیست ولی روتین هم نیست ، بعد این شروع کرد به توپیدن که بابات اصن بی غیرته که دست ادم ۱۷ ساله الکل میده و میزاره حجاب نکنیو اینجور چیزا ، منم به حرمت دوستیمون چیزی نگفتم ولی یکاری کردم معذرت خواهی کنه

حالا بعد دوماه من استوری گذاشتم که با دوستام پارتی بودیم دوباره گفته که بازم بی غیرتی و فلان ، منم گفتم دفعه پیش به حرمت دوستیمون چیزی نگفتم حدتو بدون منم میتونم راحت توهین کنم ، اینم میگه من از دستت ۱ ساله خسته شدم هرسال که میری دبیرستان و دوباره رفیقاتو میبینی جو میگیرت به من میتوپی 

منم باشگاهمو کامل عوض کردم اومدم زیر نظر استاد این رفیقم تا توی یه باشگاه باشیم و رابطه ی خانوادگی هم داریم نمیدونم چیکار کنم

قطع ارتباط کنم؟

چون حس میکنم اگه رفیق بمونم خودمو کوچیک کردم

حق با رفیقته 

دوست گل ، من ماه دیگه ۱۸ سالمه ، نمیفهمم چرا حق با اونه ، پدر من بارها گفته من الکل بهتون دادم که اگه تو جمع رفیقاتون بودین جوگیر نشین بلایی سر خودتون بیارین

حجاب هم که خودش مثل منه من فقط شالم میوفته

پارتی هم که خوراکی بود و الکل و حدودا ۱۰.۱۱ تا دختر بودیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به رفیقت چه خانوادت ن اینحوری خودتم دوست داری هرمولی میخوای باشی ماعم خانوادمون اینجوریه به کسی نیومده ک بخواد حرف بزنه بنظرم باااش سرسنگین برخورد کن بعداز این

دیگه حرف دراوردنا فامیر تموم شده ادم باید به اینایی ک رفیق فرضشوم میگرده عم جواب پس بده خدایا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
2790
2778
2791
2779
2792