2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هک راحت نیست و کلی آدم اینو بلد نیستن .

من فقط یه بار با یه برنامه تونستم وای فای همسایه رو هک کنم رمزشو بفهمم. که اسم اون برنامه رو یادم رفت، نمیدونم داداشم از کی گرفته بود😁😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هک راحت نیست و کلی آدم اینو بلد نیستن . من فقط یه بار با یه برنامه تونستم وای فای همسایه رو هک کنم ...

هکر فقط خودت😂

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
من از این اصطلاح بلد نیستم کرک چیه

مثلا یه برنامه یا نرم افزار که باید پول بدی ازش استفاده کنی یا...اونایی که میتونن برنامه رو هک میکنن و کاری میکنن که نخوایی پول بدی. به اون نسخه هک شده میگن کرک شده

منم وای فای همسایه رو با همین برنامه هک کرده بودم🤣

😂

همسایه که اکثر اوقات بچه هاش خونه نبودن. من نمیدونم چرا همیشه ی خدا هم وای فای خونشون رو روشن میذاشتن.‌ منم رحم نمیکردم تا قطره ی آخرشو مصرف میکردم اونام متوجه نمیشدن چون اصلا زیاد مصرف نمیکردن.

یه روز پسرشون اومده بود چند روزی بمونه دیدم ، دیدم داد و هوارشون بلند شد که من خیلی نیست که یه بسته فعال کردم چرا زود تموم شد؟! با خواهرش شروع کردن دعوا ، مادرشونم با جارو بیرونشون کرد😂😂😂😂😂

خدا منو ببخشه، اون دنیا با کابل حلق آویزم میکنن