فندوق1402 مدیر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 عنوان شقاق | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 68 پست سلام خانوما کسی بوده شقاق داشته باشه خوب شده باشه یا ن ؟اصلا خوب میشه این زهرماری یا ن ؟ 1402/09/04 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 من پیش عاطفه دهقان رفتم مطبش تو ونکه خدا منو لعنت کنه رفتم زایمان طبیعی ینی حسرت هروزم ... به دکترت نگفتی دوباره برگشته؟ اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 موقتی یکم بهتر میشه ولی بعد چند وقت دوباره مثل اول🥲 بسیااااااار دکتر رفتم و دارو پماد استفاده کردم ... فقط دعا میکنم زود بمیرم راحت بشم زایمان طبیعی اشتباه محضه برا من عوارضش خیلی زیاد بود افتادگی مثانه رحم بواسیر شقاق بخیم باز شد زخمم باز بود عفونت زخم دهانه رحم گشادی واژن. افسردگی ام گرفتم ینی فقط و فقط دلم برا پسرم میسوزه وگر ن خودکشی میکردم راحت میشدم از این عذاب
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 به دکترت نگفتی دوباره برگشته؟ دکتر. گف حداقل کم کم باید ۳ ۴ماه اصلاااااا ن یوبس بشی ن اسهال چن وقت بود خوب بودم. ۲روز یوبس شدم. همون شد 😕😭خدایا این دیگه چ مرضیه اخه خدا برا دشمن ادمم نخوادهروز عذاب درد
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 فقط دعا میکنم زود بمیرم راحت بشم زایمان طبیعی اشتباه محضه برا من عوارضش خیلی زیاد بود& ... اکثر مشکلایی که شما داشتی رو منم بعد زایمان داشتم باز شدن بخیه ها بخیه خوردن مجدد اسهال شدید تا 3ماه بعدش یبوست و شقاق و بواسیر دخترم هم رفلاکسی شددددیدددددد بود همسرم یه شهر دیگه بود ....اصلا یه وضعی اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 فقط دعا میکنم زود بمیرم راحت بشم زایمان طبیعی اشتباه محضه برا من عوارضش خیلی زیاد بود& ... چندوقت زایمان کردی؟ منم اون اوایل خیلی حالم خرااااااااااب بودفقط بایدصبر کرداین روزا هم میگذره اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 چندوقت زایمان کردی؟ منم اون اوایل خیلی حالم خرااااااااااب بود فقط بایدصبر کرد این روزا هم م ... ۳ماهه زایمان کردم
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 اکثر مشکلایی که شما داشتی رو منم بعد زایمان داشتم باز شدن بخیه ها بخیه خوردن مجدد ... چقدر عین همیم ☹️
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 چقدر عین همیم ☹️ آره هردومونم فندوق هستیم😂 اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 ۳ماهه زایمان کردم فقط صبر کنمیدونم خییییلی سخته ولی جز تحمل راهی نیست من با اون همه سختی که کشیدم بارداری فوق العاده سختی داشتم الان باز تو فکر بارداری دوم هستم🙄 اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 فقط صبر کن میدونم خییییلی سخته ولی جز تحمل راهی نیست من با اون همه سختی که کشیدم بارداری ... منم میخواستم برم مثانمو عمل کنم دکترم گف اگ باز باردار بشی. افتادگی میاره منم مجبورم یکی دیگه بیارم ولی از افتادیگا اصلا نمیترسم فقط میترسم این شقاقو همیروئیدم زیاد بشه 😕خدا کنه یکی درمان قطعیشو پیدا کنه اونایی ک عذاب میکشن راحت بشن
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 فقط صبر کن میدونم خییییلی سخته ولی جز تحمل راهی نیست من با اون همه سختی که کشیدم بارداری ... ما زنا چقدر بیچارع ایم اخع کاش زایمان طبیعی عوارض نداشت چی میشد اخهههههه خدایا کرمتو درگاهتو شکر
فندوق1402 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 117 فقط صبر کن میدونم خییییلی سخته ولی جز تحمل راهی نیست من با اون همه سختی که کشیدم بارداری ... من ۸ساله ازدواج کردم ۲تا سقط داشتم عذاب کشیدم بعد ۸سال خدا این پسرمو بهم داد خداروشکر میکنم سالمهولی کاش میرفتم سزارین اینجوری روزاموتلخ نمیکردم من الان باید از بچم لذت ببرم ولی درگیره عوارض طبیعی امخدا منو لعنت کنه
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 منم میخواستم برم مثانمو عمل کنم دکترم گف اگ باز باردار بشی. افتادگی میاره منم مجبورم یکی دیگه ... تاحالا فک میکردم لیزر درمان قطعی هست🥲 دکتری که شما رفتی تحقیق کردی درموردش؟بیماران ازش رضایت داشتن؟برگه زردآلو بخیسون بخور من همین کارو میکنم هرروز اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 ما زنا چقدر بیچارع ایم اخع کاش زایمان طبیعی عوارض نداشت چی میشد اخهههههه خدایا کرمتو د ... آرخ واقعااااا اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
فندقی2222 عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 495 من ۸ساله ازدواج کردم ۲تا سقط داشتم عذاب کشیدم بعد ۸سال خدا این پسرمو بهم داد خداروشکر ... یکی از فامیلامون سزارینی بوده ولی اونم مثل ماست اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹