2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=318735791]چرب کن حتمن‌تا زخم زود خوب بشع [/QUOT

هرکاری تواین یکسال کردم ازهرنوع پماد استفاده کردم باکوچیک ترین یبوست داغون میشم سه ماه پشت سرهم نمیتونستم ازجام بلن شم وای خدایا چه دردوحشتناکی دلم مرگ میخواست میگفتم دورازجون کاش سرطان میگرفتم اینو نه باخوردن شربت باورکن ازترس آنقدر گشنه میموندم سرم گیج میرفت که نرم دستشویی 

[QUOTE=318735791]چرب کن حتمن‌تا زخم زود خوب بشع [/QUOT هرکاری تواین یکسال کردم ازهرنوع پماد استفاده ...

من رفتم دکتر گف مزمن شده باید لیزر کنی 

۱۰تومن دادم ۲ماه پیش لیزر کردم  ۲هفته اول ک عذاب کشیدم. 

بعدش یه کم خوب شدم  بعد ۲روز یوبس شدم. باز شد همون اش همون کاسه ۱۰تومنو انداخت دور انگار

الانم فقط دارم با روغن زیتون روغن نارگیل روغن دنبه 

مقعدو چرب میکنم بلکه خدا دلش ب رحم اومد خوب شدم 

ولی قبل عمل پیش یه دکتر دیگه رفتم گف اصلا سعی کنین از پمادای شرکتی استفادع نکنین. بدتر پوست مقعدو نازوک و حساس میکنه از روغنای طبیعی استفاده کنین بهتره 

ای خدا این چ درد بی درمونیه اخه. ادم ارزوی مرگ میکنه 

[QUOTE=318735791]چرب کن حتمن‌تا زخم زود خوب بشع [/QUOT هرکاری تواین یکسال کردم ازهرنوع پماد استفاده ...

اصلا از شربتو قرص استفاده نکن روده رو تنبل میکنه 

از مسهلم استفاده نکن پرز روده ب مرور از بین میرع 

سعی کن ملین بخوری فیبر زیاد مصرف کن روزانه

اب ولرم رو ب گرم زیاد بخور بعد سعی کن عصبی نشی استرس نگیری  ک رابطه مستقیم داره با این بیماری 🤦

خدایا اخه زخم مقعد  خودت درد دادی. درمونشم بده دیگه. راحت بشیم 

اصلا از شربتو قرص استفاده نکن روده رو تنبل میکنه  از مسهلم استفاده نکن پرز روده ب مرور از بین ...

این شربت نباشه میمیرم باخوردن شربت حال روزم اینطور زاره حالا نخورم جرات رفتن ب دستشویی رو ندارم باید کلا مسهل باشه بلکه یه کوچلو کمتر دردش باشه هم هموروئید دارم مال ده سال پیش اینم اومده امسال چسبیده دیگه خوب بشو هم نیس

این شربت نباشه میمیرم باخوردن شربت حال روزم اینطور زاره حالا نخورم جرات رفتن ب دستشویی رو ندارم باید ...

منم ۲تا همرویید داشتم البته لیزر کردم اونارو دکتر برداشت ولی یوبس شدم جاش باد کرده ملتهب شده

من رفتم دکتر گف مزمن شده باید لیزر کنی  ۱۰تومن دادم ۲ماه پیش لیزر کردم  ۲هفته اول ک عذاب ...

وای منم میخواستم برم لیزر کنم 

پیش کدوم دکتر لیزر کردین؟

تهران؟

من تعریف دکتر بابک ثابت رو زیاد شنیدم 

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
وای منم میخواستم برم لیزر کنم  پیش کدوم دکتر لیزر کردین؟ تهران؟ من تعریف دکتر بابک ثابت رو ز ...

من پیش عاطفه دهقان رفتم مطبش تو ونکه 

خدا منو لعنت کنه رفتم زایمان طبیعی 

ینی حسرت هروزمه گاهی وقتام گریع میکنم چرا نرفتم سزارین 

کاش میشد زمانو ب عقب برگردوند 

خدا فقط یا شفامو بده یا منو بکشه راحت بشم 

از این درده بی درمون 

یا خدا خوب نشدی اصلا ؟ 😢

موقتی یکم بهتر میشه ولی بعد چند وقت دوباره مثل اول🥲

بسیااااااار دکتر رفتم و دارو پماد استفاده کردم همچنین پیش دکتر طب سنتی هم رفتم و داروگیاهی استفاده کردم ولی تاثیرشون موقتی هست.

منم از زایمان طبیعی بسیااااااار پشیمونم

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹