2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیاید

131 بازدید | 26 پست

سلام .دوستان وقت بخیر. من یه هفته پیش آنقدر زیر دلم درد گرفت نمیتونستم راه برم. بعدش حالت تهوعم شروع شد.بوی پیاز و روغن فقط عق میزدم. سر معدم گرفته نمیتونم راهت چیزی بخورم. دیشب خونه دایی شوهرم بودم بوی سوپ بلند شد نتونستم بشینم گلاب به روتون رفتم دستشویی.. الان سه روز به پریودمه لک دیدم ممکن باردار باشم؟ کی برم آزمایش ؟لطفا راهنماییم کنید 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

راحت. دیگه تو هال ننشستم رفتم اتاق باز اومدم خونه همون‌طور حالم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی روز بعد از موعدت برو اگه باردار باشی الآنم مشخصه من ۵ روز قبل از موعد رفتم 

مرسی عزیز. احتمال بارداری هست؟ بارداری شما 

فکر کنم بارداری بی بی چک بده من عقب ننداختم ولی حس کردم باردارم بیبی چک زدم مثبت شد

یعنی پیرود شدی عزیزم؟چپن من اطرافم هستن تا هشت ماه پریود هم میشن باردارم هستن. بسلامتی عزیزمممم تبریک میگم بهت امیدوارم من باردار باشم

احتماش زیاده ٱزمایش بتا بده عجله داری بی بی چک شاید فعلٲ نشون نده

مرسی عزیزم آره خیلی شنیدم بی بی چک‌منفی کاذب داره. پس دوروز دیگه میرم آزمایش بدم خدا ببینم چی میخواد 

مرسی عزیزم آره خیلی شنیدم بی بی چک‌منفی کاذب داره. پس دوروز دیگه میرم آزمایش بدم خدا ببینم چی میخواد ...

خواهش میکنم گلم ایشالا هرچی میخوایی همون بشه

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
مرسی عزیز. احتمال بارداری هست؟ بارداری شما 

بله باردارم والا نمی‌دونم انشالله ک باردار باشی ولی حالت تهوع و اینا انقدر زود نمیاد ک ب چیزی حساس بشی ولی خب بدن با بدن فرق داره و اینکه امکان داره اون لکه لانه گزینی باشه ک اومده الان ی بی بی چک بزن اگه منفی بود بزار یک روز بعد از موعد بزن

خواهش میکنم گلم ایشالا هرچی میخوایی همون بشه

دعا کن خانمی مرسی ازت

بله باردارم والا نمی‌دونم انشالله ک باردار باشی ولی حالت تهوع و اینا انقدر زود نمیاد ک ب چیزی حساس ب ...

بسلامتی عزیزمممم ان شالله صحیح و سالم بیاد بالا. من کلا بدنم حساسه.باشه عزیزم ممنون از راهنماییت