2777
2789
عنوان

دختر لال

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 103 پست
متاهل

خوبه وقتت پره پس

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون گوزو میمون هست ولش کن ، بیشتر حواست رو بده به خودت ، با اون هم بشین منطقی صحبت کن ،بگو دلیل رفت ...

سرش شلوغه دلیل دیگه نداره ولی من بی توجهی ببینم سرد میشم بحثم اینه الان برام با این دیوار بغل دسم فرقی نداره:/

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

چ ربطی داره؟

خب ادم متاهل وقتش پرتره دیگه باید ب شوهر و بچه هاس برسه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب ادم متاهل وقتش پرتره دیگه باید ب شوهر و بچه هاس برسه

مشغله ربطی به مجرد و متاهلی نداره ولی بله ادم مسئولیتش بیشتر میشه مخصوصا بابچه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

به نظرم هر کس باید با شخصی ازدواج کنه که شبیه خودش باشه 

دختر همسایه ما ناشنوا بود با یه پسر سالم از لحاظ جسمی ازدواج کرد ، جدیدا متوجه شدم پسره بهش خیانت کرده و با کسی دیگه است و دختره جدا شده یه بچه هم دارن 

اگه میخواین دو طرف همو بهتر درک کنن ، ازدواجشون موفقیت آمیز تر باشه ، همون مثل معروف ، کبوتر با کبوتر ، باز با باز

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
مشغله ربطی به مجرد و متاهلی نداره ولی بله ادم مسئولیتش بیشتر میشه مخصوصا بابچه

آخی نی نی داری؟😍

سرش شلوغه دلیل دیگه نداره ولی من بی توجهی ببینم سرد میشم بحثم اینه الان برام با این دیوار بغل دسم فر ...

ههیی خواهر 😓

وضع ما هم شبیه شماست 😒😒

دارم به دوست داشتنم و دوست داشتنش شک میکنم 😬😬

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

من یه پسری میشناسم که لال هست.عاشق یه دختری شد که از زیباییش هرچی بگم کمه وسالمه.ازدواج کردن بچه دار شدن پسر.الان بچه اش مثل بلبل حرف میزنه.مهم دلاشونه که یکیه وهمدیگه دوس دارن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اره ناشنوا یکاریش میشه کرد اما لال نه

اگه اون دختر شنوا هست ، با گفتار درمانی و خیلی کارهای دیگه که بشه تارهای صوتی حنجره شو فعال کرد ، فکر کنم بتونه صحبت کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من یه پسری میشناسم که لال هست.عاشق یه دختری شد که از زیباییش هرچی بگم کمه وسالمه.ازدواج کردن بچه دار ...

خداروشکر

چون مردها کلا بی لیاقت  هستن ،خدا ویژگی به این خانم داده که کلا از دسترس و حقه و نیرنگ مردها دور باشه 😎

خدا حیفش اومده این آفریده نازنینش بسپاره به یک مرد 🌷

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است