2777
2789
عنوان

من نابود شدم😔😔😔😔😭😭😭

409 بازدید | 13 پست

من ۳۱ سالمه، سه سال پیش ارشدمو گرفتم

تا حالا تو عمرم سر کار نرفتم

خانوادمم نمیزارن میگن فقط باید بری پیش یکی از آشناها کار کنی اون میخواد کارو برات جور کنه

ولی جور نمیشه من با اون ادمم حرف زدم ، تلاششو میکنه ولی هنوز نشده😔شانس گند من

خانوادمم بهم پول نمیدن و پول ندارن که بدن

من یه هنری یاد گرفتم توی این ده سال توی خونه از طریق دیوار سفارش میگیرم ولی مشتریها خیلی کمن هر چندماه یبار مشتری دارم قیمت کارامم زیاد نیس

واقعا حسرت همه چی به دلم مونده، نه از خونه بیرون میرم نه چیز خاصی میتونم بخرم

حسرت یه روتین پوستی خوب به دلم مونده، نه تفریحی دارم نه چیزی. هی توی اینستا میبینم مردم شهرمون یه جاهایی میرن که من ازشون خبر نداشتم حتی. کافه و مرکز خرید لوکس و هزارتا جای دیگه. هیچ دوستی هم ندارم

همسنای من ۱۰ سال سابقه کار دارن😔😔😭

هیچی هم از رشتم بلد نیستم همه چی یادم رفته رشتم مهندسیه یجوری هم هست کار براش کمه. استخدامی هم خوندم ولی قبول نشدم کلا یکی دونفر میخوان همیشه

اصلا حتی نمیدونم برای کار پیدا کردن چکار کنم کجا برم. خیلی بی اعتماد به نفس و غیر اجتماعی و اضطراب اجتماعی هم دارم

هرطور شده برو سرکار اینو بدون خونوادت چندسال دیگه که بگی تقصیر شماست وضعیتم اصلااا گردن نمیگیرن و میگن خودت بی عرضه بودی خودت نخواستی خودت نرفتی

شده بدون اجازه برو بزن به کولی بازی گریه کن ولی برووووو باور کن مسئولیت حسرت هاتو گردن نمیگیرن هیچکدومشون بعدا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من قبولی آموزگاری،پارسالم ولی بنا به دلایلی نشد برم سرکار، الان دارم کره محلی میخرم میفروشم و گاهی هم روغنش میکنم توی خونه میفروشم درآمدش بد نیس در حدی که بتونم برا خودم لباس و به قول تو روتین پوست بخرم

هرطور شده برو سرکار اینو بدون خونوادت چندسال دیگه که بگی تقصیر شماست وضعیتم اصلااا گردن نمیگیرن و می ...

چقدر قشنگ گفتی👏👏

به دنبال بهتر بودن و بهتر شدن......مسیر طولانی در پیش دارم......