سلام بنظرتون آقایون از دختری ک قدرت تکلم نداره خوششون میاد؟
قیافه و اندام خوب اما
صحبت نمیتونه...
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
یاسی جونم دلت میاد بیایی تو معدم گناه دالم 🥺🥺 والا الان شدم عذاب الهی شازده ، عزرائیل رو آوردم جل ...
ب امام زمان ی هفتست سر جمع ۵ ساعت حرف نزدیم باورت میشه؟
حس میکنم دیگه دوسش ندارم منتظرم پیام بده ولی وقتی پیام میده نمیخام باهاش حرف بزنم کاریم نمیتونم بکنم ولی تو دلمم نمیتونم نگه دارم تیکه میندازم:/
اونم هی میگه درگیرم تو ام درگیری گیسو ام درگیره همه درگیرند منم بچه یتیم بیچاره ام🫠🦥
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
استارتر تو کانون و انجمن های مخصوص به خودتون ثبت نام کردی؟ اونجا به هم معرفی میکنن کسایی که ...
نههه اونجوری دوست ندارم
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
اگ من مرد بودم مشکلی نداشتم ولی مردا اکثرا حرف مادرشون گوش میدن اونم سنتی
مشکل همینه دیگه
عزیزم سعی کن با یه نفر آشنا شی بعد ازدواج کنی چون کسی ک سنتی ازدواج کنه عمرا قبول کنه تازه قب ...
پیدامیشه؟
یا برای سو استفاده میادجلو
ای من قلبون اون دلت برم ناراحت نباش عشقم گوش اون شازده رو بگیر ،ازش بپرس چرا اینجوری م ...
واقعا ناراحتم ولی تنها حسی ک دارم بی تفاوتیه هفته قبلشم ک کلا هی کم بود همش درگیره اعصابم بهم ریخته میکنه گوزوعه😒🔪
If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
من شانسم خوب نبوده هرکی بوده سو استفاده خاسته بکنه