2777
2789
عنوان

دختر لال

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 103 پست
از جلو چشمون زیبام خفه شو تا با زانو نیومدم تو معدت😒🔪 فق برا من درگیری برا اون شازده میمون جونه ز ...

یاسی جونم دلت میاد بیایی تو معدم گناه دالم 🥺🥺

والا الان شدم عذاب الهی شازده ، عزرائیل رو آوردم جلو چشاش 😈😈

خودت هم که درگیر شازده گوزوت بودی 😒😒

ولی من نمیام تو معدم میام تو کتفت 😝😝

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاسی جونم دلت میاد بیایی تو معدم گناه دالم 🥺🥺 والا الان شدم عذاب الهی شازده ، عزرائیل رو آوردم جل ...

ب امام زمان ی هفتست سر جمع ۵ ساعت حرف نزدیم باورت میشه؟

حس میکنم دیگه دوسش ندارم منتظرم پیام بده ولی وقتی پیام میده نمیخام باهاش حرف بزنم کاریم نمیتونم بکنم ولی تو دلمم نمیتونم نگه دارم تیکه میندازم:/

اونم هی میگه درگیرم تو ام درگیری گیسو ام درگیره همه درگیرند منم بچه یتیم بیچاره ام🫠🦥

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

استارتر  تو کانون و انجمن های مخصوص به خودتون ثبت نام کردی؟ اونجا به هم معرفی میکنن کسایی که ...

نههه اونجوری دوست ندارم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اگ من مرد بودم مشکلی نداشتم ولی مردا اکثرا حرف مادرشون گوش میدن اونم سنتی

مشکل همینه دیگه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عزیزم سعی کن با یه نفر آشنا شی بعد ازدواج کنی  چون کسی ک سنتی ازدواج کنه عمرا قبول کنه تازه قب ...

پیدامیشه؟

یا برای سو استفاده میادجلو

ب امام زمان ی هفتست سر جمع ۵ ساعت حرف نزدیم باورت میشه؟ حس میکنم دیگه دوسش ندارم منتظرم پیام بده ول ...

ای من قلبون اون دلت برم 

ناراحت نباش عشقم 

گوش اون شازده رو بگیر ،ازش بپرس چرا اینجوری می‌کنه ؟

دیدی الکی بهونه میاره به خودم بگو بچه ها رو جمع کنم بریم اتیشش بزنیم 😈😈

ناراحت نباش ،باشه 

بعد هم گور بابای هرچی شازده مازده هست ، خودمون رو عشق است و کنکور 👍🏻😎

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
ای من قلبون اون دلت برم  ناراحت نباش عشقم  گوش اون شازده رو بگیر ،ازش بپرس چرا اینجوری م ...

واقعا ناراحتم ولی تنها حسی ک دارم بی تفاوتیه هفته قبلشم ک کلا هی کم بود همش درگیره اعصابم بهم ریخته میکنه گوزوعه😒🔪

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

اره چرا پیدا نشه

من شانسم خوب نبوده هرکی بوده سو استفاده خاسته بکنه

صبرداشته باش پیدامیشه

😊مجردی یا متاهل

واقعا ناراحتم ولی تنها حسی ک دارم بی تفاوتیه هفته قبلشم ک کلا هی کم بود همش درگیره اعصابم بهم ریخته ...

همون گوزو میمون هست ولش کن ، بیشتر حواست رو بده به خودت ، با اون هم بشین منطقی صحبت کن ،بگو دلیل رفتارهات چیه ،

ناراحت نباش عشقم 😙