2777
2789
عنوان

دختر لال

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 103 پست
یعنی ت بچگی صحبت میکردی؟

اره تا ۳ سالگیم تو فیلم حرف میزدم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیو خودم آبجیت میشم داداشت میشم شوهرتم میتونم بشم تازشم🦥

پسری یا دختر؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام زندم هنوز چه عجب تو ام ک هنوز زنده ای😒

نه بابا مردم روحم داره حرف میزنه 😅😅

درگیرم واقعاً 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
دخترم 🫠😂

خخخخ باشه قربونت برم مرسی 

کاش زودتر میومدم این سایت چقد خوبه آدم یکیو داشته باشه صحبت کنه باهاش

والا مردای ایرانی خیلی اعتماد به نفس دارن خودشون شبیه چلغوزن بعد دنبال سوفیا لورن هستن

اوهوم منکه دیگه نامید شدم از ازدواج

از رو ترس اینجوری شدی؟

داستان داره عزیزم طولانیم هست

کسی ک سنتی بیاد عمرا قبول کنه  ولی اگه دوست باشن و عاشق باشه قبول میکنه

خب اون کسی ک ازم خوشش بیادو ندارم

نه بابا مردم روحم داره حرف میزنه 😅😅 درگیرم واقعاً 

از جلو چشمون زیبام خفه شو تا با زانو نیومدم تو معدت😒🔪

فق برا من درگیری برا اون شازده میمون جونه زشتوت ک درگیر نیسی😒

هههمممهههه فق ب من ک میرسن درگیرند خدایا منه بخور  این زندگی دیگه بدرد نمیخوره 🍃🐢

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

استارتر 

تو کانون و انجمن های مخصوص به خودتون ثبت نام کردی؟

اونجا به هم معرفی میکنن کسایی که بخوان ازدواج کنن 

بهزیستی ام همینطور 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

عزیزم سعی کن با یه نفر آشنا شی بعد ازدواج کنی 

چون کسی ک سنتی ازدواج کنه عمرا قبول کنه تازه قبولم کنه هزارتا ایراد میگیره 

ولی من دیدم پسر و دختری ک باهم دوست بودن دختره مثلا پاهاش معلول هست رو ویلچر میشینه ولی پسره عاشق بوده ازدواج کردن خوشبختن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️