2777
2789
عنوان

دختر لال

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 103 پست
نه عزیزم

من آرزوم مامان شدنه اما میترسم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون دختر شنوا هست ، با گفتار درمانی و خیلی کارهای دیگه که بشه تارهای صوتی حنجره شو فعال کرد ، فک ...

ینی میشه؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

میشی عزیزم  نگران نباش

درخواست بدم بهت عزیزم؟

ینی میشه؟؟؟

مگه میشه نشه 

چطور تا الآن متوجه نشدین ؟ 

اگه خودت هستی ، پیگیر باش 

بگرد و متخصصای این مورد رو پیدا کن 

کسی که شنوا نباشه ، امکان اینکه نتونه حرف بزنه زیاده 

ولی کسی که گوشش بشنوه و مشکل تکلم داشته باشه تا درصدای خیلی بالایی میتونه حرف هم بزنه ، شاید بالای ۹۰ درصد 

من نمیدونم پزشک معالج حنجره کی میشه ، باید طرف مقابل بره پیش گفتار درمان ، پیش متخصص حنجره تا بتونه صحبت کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
مگه میشه نشه  چطور تا الآن متوجه نشدین ؟  اگه خودت هستی ، پیگیر باش  بگرد و متخصصا ...

میتونم خصوصی باهات صحبت کنم؟

مگه میشه نشه  چطور تا الآن متوجه نشدین ؟  اگه خودت هستی ، پیگیر باش  بگرد و متخصصا ...

بد متوجه شدی منظورمو عزیزم اونجور ک فکر میکنی نیست

میتونم خصوصی باهات صحبت کنم؟

من اطلاعات بالایی تو این زمینه ندارم که بتونم تو خصوصی راهنمایی کنم

فقط میدونم کسی که گوشش بشنوه ، درصد خیلی بالایی میتونه حرف هم بزنه اگه پیگیر باشه 

مگر اینکه یه بیماری خاص حنجره داشته باشه که درصدش خیلی خیلی خیلی پایینه 

من فقط میتونم بهت بگم برو پیگیر باش 

احتمال خیلی بالا با گفتار درمانی و دارو ، میتونی صحبت کنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من اطلاعات بالایی تو این زمینه ندارم که بتونم تو خصوصی راهنمایی کنم فقط میدونم کسی که گوشش بشنوه ...

رگای زبونم بریده شده دکتر گفته نیاز ی عمل حساسه و هزینش بالاس ک متاسفانه از عهده ما برنمیومد اون موقع

رگای زبونم بریده شده دکتر گفته نیاز ی عمل حساسه و هزینش بالاس ک متاسفانه از عهده ما برنمیومد اون موق ...

اگه بتونی  خودتو بیمه تکمیلی کنی ، میتونی با هزینه ی کمتر این عمل حساس رو انجام بدی

اره ناشنوا یکاریش میشه کرد اما لال نه

نه شنوایش جراحی شد درست شد حرف زدنم مثل بچه یاد گرف تو سن ۲۳ سالگی البته زن و شوهری کر ولال بودن 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
رگای زبونم بریده شده دکتر گفته نیاز ی عمل حساسه و هزینش بالاس ک متاسفانه از عهده ما برنمیومد اون موق ...

ای وایی 

چه بد 🥲

عزیزمممممم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂