2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان هر کیو میبینی دلش میخواد برگرده ب گذشته

چرا؟؟؟ 

ک اشتباهاشو جبران کنه

پس بدون تو تنها نیستی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
خیلیا داشتن و دارن  اشتباهات گذشته تموم شده یا هنوز اثارش ادامه داره ؟

بعصی هاش تموم شده ولی بعضی هاش هنوز آثارشون ادامه داره ولی در هردو حالت برامن عذابه

الان هر کیو میبینی دلش میخواد برگرده ب گذشته چرا؟؟؟   ک اشتباهاشو جبران کنه پس بدون تو ...

😭😭😭گاهی فراموش میکنم اما گاهی مثل الان غمشون تو دلم سنگینی میکنه

الان گذشته تون ادیتتون نمیکنه؟

اشتباهاتی که انجام دادم باعث شد ک خیلی تجربه کسب کنم و هیچوقت دیگ سمتشون نرم درسته بعضی وقتا فکر کردن بهشون اذیتم میکنه ولی هیچوقت پاک نمیشن از زندگی و باید کنار بیایم

برات صلوات فرستادم😊

میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️

فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرسی🌹

چ خوب میشه ۴۰نفر صلوات بفرستن و لایک کنن❤️😊

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

😭😭😭گاهی فراموش میکنم اما گاهی مثل الان غمشون تو دلم سنگینی میکنه

یک هفته موزیک شاد گوش کن

حالا دوست داشتی برقص با اون موزیک شاد دوست نداشتی فقط گوش کن

امتحانش مجانیه

خودت میبینی چقدر روحیت عوض میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
برات صلوات فرستادم😊 میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️ فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرس ...

ممنون.برا۳تاصلوات فرستادم انشالله به حق صاحب صلوات حاجت روابشی.شماهم دعا‌کن کمی فراموشی بکیرم وگذشته فراموشم بشه

ممنون.برا۳تاصلوات فرستادم انشالله به حق صاحب صلوات حاجت روابشی.شماهم دعا‌کن کمی فراموشی بکیرم وگذشته ...

برات صلوات فرستادم قشنگم انشاالله حاجت‌روا شی عزیزم

انشاالله آرامش داشته باشی و چیزایی ک اذیتت می‌کنه رو فراموش کنی

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍