2777
2789
عنوان

خانماااا بیان‌بیاینننن ابروم رفت

457 بازدید | 10 پست

توی اینستا مدل اکستنشن میخواستن

اول گفتن رایگانه 

الان میگه ۵۰ هزینه باید بدی 

منم حقوق بابام و نگرفتم هنوز هیچییی ندارم 

چطوری بگم نمیام خیلییی بد شد اعههع

.همیشه ابروم میره از بی پولی

من چطوری یع کار پیدا کنم اخههه

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

۵۰هزار تومن ک‌ دیگه فداتشم پولی نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰هزار تومن ک‌ دیگه فداتشم پولی نیست 

من خودم ۱۷ سالمه پولم کجا بود🥲

داشتم الان نمیتونم از بابام بگیرم اونم حقوقشو‌ نگرفته ابرووووم رفت

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
 من خودم ۱۷ سالمه پولم کجا بود🥲 داشتم الان نمیتونم از بابام بگیرم اونم حقوقشو‌ نگرفته ابروووو ...

این چیزا آبروی آدمو نمیبره. بگو اون روز نمیتونم بیام. یا دوستات قرض بگیر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بحث ۵۰ هزار تومن نیست بحث اینه که اول گفتن رایگانه بعد عوض کردن حرفشونو

دقیقا .

بخدا اگه کار مناسب واسم بود میرفتم نیست دیگ 

خودم ۱۷ سالمه 

از ایتورم خجالت میکشم از بابام بگیرم

من خودم ۱۷ سالمه پولم کجا بود🥲 داشتم الان نمیتونم از بابام بگیرم اونم حقوقشو‌ نگرفته ابروووو ...

درک میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍