2777
2789
عنوان

تمومش کنین

463 بازدید | 52 پست

تاپیک ها و نظرات زیادی همیشه میبینم که زن های شاغل میگن:ما بعدا از سالها فهمیدیم زن برای کار بیرون   ساخته نشده 

اوه چه جالب...... 

اولا ببخشید ولی بی عرضگی و ناتوانی خودتون رو گردن جنسیت نذارین 

اینکه نتونستن هماهنگی بین کار و زندگی ایجاد کنین تقصیر خودتونه

اینکه شخصیت شما برای کار ساخته نشده چه ربطی به دیگران داره؟ 

یعنی همه ی زن های شاغل موفق جهان بدبختن و برای این کار ساخته نشدن و فرسوده شدن و شما خوبین؟! 

اون تاپیک ها هدفداره عزیزم .

وگرنه زن شاغل  نمیتونه بی ارزش باشه .

همچنین زن خانه دار هم با ارزشه و انتخاب خودش بوده 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین من شاغل از شاغل بودنم هم راضی در حد انتظار خودم هم به خونه ام رسیدم هم کارم اما نمک نشناسی شوهرم هست که منو خسته کرده هرچند میدونم که خانه دار هم بودم بنا نبود رو سر بذارتم حلوا حلوام کنه

کلن ذات آدم ،چه زن و  چه مرد تنبلی و راحت طلبی رو دوست داره 

اینهایی که اینطور میگن باید ببینی مشکل اصلی شون چیه 

یه عده تحت فشار و صرفا بخاطر نیاز مالی مجبور به انجام کاری بودن که علاقه ای بهش نداشتن 

هر کسی باید ببینه اولویت ها و خواسته ش چیه ... 

و طبق اون قضاوت میکنه 

موافقم که این مدل طرز فکر فقط توی ایران هست ..... 

قبل از انسان بودن ،جنسیت زده هستند

خیلی زنای خانه دارانتخاب خودشون نبوده

هیچ اجباری وجود نداره برای کاری ...

حداقل خانمی که نت داره و میاد سایت، خانمی نیست که محدودیت صد در صدی داشته باشه .همین نت میتونست شاغل کنه اون رو 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من دنبال دعوا و بحث نیستم 

ولی تا با کفش کسی راه نرفتین بهتره صحبتی هم نکنید 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
هیچ اجباری وجود نداره برای کاری ... حداقل خانمی که نت داره و میاد سایت، خانمی نیست که محدودیت صد در ...

باشه شمادرست میفرماییدخیلی ازمردامانع استقلال مالی همسرشون میشن بنابه دلایلی که خودشون دارن

باشه شمادرست میفرماییدخیلی ازمردامانع استقلال مالی همسرشون میشن بنابه دلایلی که خودشون دارن

دوست خود من کار تایپ میکنه .همسرش اجازه نمیده بره بیرون .از راه دور هم فعاله و همسرشم نمیدونه ...