2777
2789
عنوان

تمومش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان شما از اونا بدتری ک الان هرکسم شاغل نیس ینی موفق نیس؟بی عرضس؟

واقعا فاز بعضی از شما زن هایی که احتمال خیلی زیاد خانه دار هستین رو نمیفهمم 

تا یکی میاد در مورد شاغل بودن زنان حرف بزنه یهو میاین وسط و همه چیزو به خودتون میگیرین و سریع برداشت اشتباه دارین..... من منظورم اصلا اون چیزی که فکر میکنین نبود پس لابد خودتون از درون احساس کمبود دارین و در مورد زنان خانه دار همچین فکری میکنین که منظورم رو اینجوری متوجه شدین 

با بقیه کاری ندارم

ولی من واس کار بیرون ساخته نشدم واقعا

ی روز برم بیرون دنبال کار واینا تا ده روز خستم ومریض😂😂

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

ای بابا . آقایون هم از کار کردن خسته میشن دوست دارند بازنشسته بشن نمونه اش همکار من ماه دیگه بازنشسته است میگم آقای فلانی بازنشسته بشی نمیتونی تو خونه بمونی . میگه اونقدر خستمه که حاضر نیستم حتی یک روز هم اضافه تر بمونم

میخاین قبول کنین میخاین قبول نکنین. یه خانم وظیفه و رسالت  اصلیش اینه ک خانه داری کنه،خانه داری ب معنی خانه نشینی نیست. ب معنی اینه ک اولویتش خانه داری و تربیت صحیح فرزند و گرم نگه داشتن کانون خانواده باشه.در کنارش فعالیت های اجتماعی و سیاسی و..‌ داشته باشه ولی ذیل خانه داری...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خاهرمم الان حدودن یکساله ک شده مسئول کنترل کیفیت آزمایشگاه ی شرکت داروسازی 

کارش از7صب شرومیشه تا7شب

ینی12ساعت کار

بعد دیروز میگفت میخاام استعفا بدم

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

من خودم خانه دارم ولی اسم زن شاغل میاد تنم میلرزه بحث جنسیت نیست وگرنه یه زن مجرد شاغل خیلی هم عالیه ولی یه رن متاهل که همزمان باید به فکر تمیز کاری باشه آشپزی باشه به فکر شوهرش باشه مهمون داری کنه بچش وبفرسته مدرسه هزار تا درگیری درکنارش بیرونم کار کنه از نظرم برا یه زن سخته درستع مردا هم کار میکنن ولی وقتی میان خونه فقط تایم استراحتشونه ولی یه زن وقتی سرکار برگرده تازه از اول کار خونه شروع میشه در صورتی سخت نیست که زن وشوهر هوای همو داشته باشن

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
خواهر گلم بعد ۴سال باید بگم که اینجا علاوه بر کاربرای گوگولی که داره، سایبری هم زیاد داره 

اخ گفتی هر وقت من میگم میگن نگو پره پرررررررررررررررررررر سایبری بی وجدانه قاتل

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀