2777
2789
عنوان

تمومش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست
تموم شد؟ خیلی تاثیرگذار بود 

خداکنه تاثیر داشته باشه برات

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ گفتی هر وقت من میگم میگن نگو پره پرررررررررررررررررررر سایبری بی وجدانه قاتل

ینی چی ک سایبری هستن؟؟

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

استقلال مالی برای هر کس یه مزیت فوق العاده هستش،ولی وقتی وارد زندگی مشترک میشی باید همکاری دو طرفه باشه اگه قرار باشه خانوم هم شاغل باشه هم مسؤولیت همه کارای خونه به گردنش خسته میشه واقعا مثل همسر من که توقع داشت در کنار کار همیشه خونه تمیز غذا گرم باشه 

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
ینی چی ک سایبری هستن؟؟

هیچی وللش جای توضیح نیست در سایت ایرانی  

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

[QUOTE=318697050]خداکنه تاثیر داشته باشه برات[/QU اخه بخندم بهت.... گریه کنم به چرت پرتات.... بیخیا ...

وقتی ادبت اینطوره بایدم ب جای فک کردن بخندی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دوستان اولان بجای جبهه گرفتن و حرفای بی ربط زدن خطاب به بعضی ها باید بگم کسی تایین نمیکنه رسالت یک نفر چیه 

و اینکه چه جنسی دقیقا برای چه کاری ساخته شده 

اصلا بیاین بچه و کارهای خونه رو در نظر نگیرین 

درحالت عادی و را یک نفر باید بیاد بگم خانم ها برای فلان کار ساخته نشدن برای کار بیرون ساخته نشدن؟ چجوری تایین میکنه؟یعنی همه زن های شاغل جهان بدبختن و داغونن و راسی نیستن؟ 

استقلال مالی برای هر کس یه مزیت فوق العاده هستش،ولی وقتی وارد زندگی مشترک میشی باید همکاری دو طرفه ب ...

ببین من خودم شاغلم خب؟ همسرمم خیلی خییلییی همراهمه. چ نگهداری بچه ها چ کارای خونه و...

ولی خب ب هرحااال یه بازه های زمانی هست ک اگه خانم خونه نباشه، خیلی جو خونه بد و سرد و غمگینه.

مثلا خیلی پیش میاد وقتی دخترم از مدرسه میاد من نیستم.یا مجبوره بره خونه بابام. ولی ایا همکاری دو طرفه از جانب همسر، این خلا دخترم رو پر میکنه؟؟

منظورم اینه ک اینجور نیست ک بگیم اگه زن و شوهر باهم اوکی باشن پس دیگه شاغل بودن خانم سخت نیست و مشکلی نداره.

من با ۳۰ سال سن، هنوز وقتی میرم خونه بابام، اول سراغ مامانمو میگیرم و اگه نباشه،دوس دارم برگردم خونه خودم

ببین من خودم شاغلم خب؟ همسرمم خیلی خییلییی همراهمه. چ نگهداری بچه ها چ کارای خونه و... ولی خب ب هرح ...

خب عزیزم اگه انقدر شاغل بودن سخته چرا شاغلی؟ بخاطر پول؟ 

مادتون نمیتونه کل زندگیش رو فدای شما بکنه 

میتونه پاره وقت کار کنین و بله پدر ها هم میتونن یکسری از خلا های عاطفی بچه هارو قطعا پر کنن که گفته نمیشه 

[QUOTE=318697050]خداکنه تاثیر داشته باشه برات[/QU اخه بخندم بهت.... گریه کنم به چرت پرتات.... بیخیا ...

عزیزم ایشون حرفشون کاملا درست بود چرا میگی چرت وپرت

اولویت برای ی زن در درجه ی اول خانه داری وبچه داری هس

در درجه ی بعد اگه خانومی دید ک توان کار بیرونم داره خب انجام بده چ اشکالی داره مگه

یکی هم مث من ک واقعا توان کار بیرون رو ندارم در حد همون خانه دار باقی میمونم ولی این ب این معنی نیس ک من هیچی نمیدونم واز بقیه عقبم

ن عزیزم من کارشناس ارشد ی رشته ی خیلی خوبم ودر زمینه ی کاری وغیر کاری همیشه مطالعه دارم

ن شاغل بودن افتخاره ون خانه دار بودن ننگ وعار

هرکدوم بسته ب شرایط هر کس قابل تقدیر واحترامه

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

عزیزم ایشون حرفشون کاملا درست بود چرا میگی چرت وپرت اولویت برای ی زن در درجه ی اول خانه داری وبچ ...

شما اولویت یک زن رو تایین نمیکنین اوکی؟ کار و بچه داری به یک اندازه ارزش دارن و هر کدوم جای خاص خودشون رو دارن و حق ندارین بگین چی باید اولویت کی باشه گاهی اوقات اولویت ها عوض میشه ولی درکل هردو به یک اندازه مهمن 

شما اولویت یک زن رو تایین نمیکنین اوکی؟ کار و بچه داری به یک اندازه ارزش دارن و هر کدوم جای خاص خودش ...

چقدر شما عصبی هستین کاربرا کاملا مودبانه نظرشون و گفتن به کسایی که مخالف شما هستن میپرین

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا