بچه ها فرض کنید دختر دانشجوی پزشکی پسر مهندس حالا اینا زیاد مهم نیست تو ی دانشگاه درس میخونن بعد این پسره قبل اینکه دختره پزشکی قبول بشه مسخره ش میگرد و پشت سرش حرف میزنه ولی انقد خودشو محترم نشون داده و زبون میریزه حرفیم میزنه یجوری میگه که توهین نشه ولی کامل قهوه ای میکنه طرفو تا این حد زرنگه حالا این پسره نزدیک شده به این دختر بعد الان ازش عکس میخواد !! با اینکه هر هفته در حد سلام علیک بهم برخورد میکنن حالا شما باشید چ جوابی مثل خودش بهش میدید؟ ک توهین نباشه ولی خب آب پاکی رو رو دستش بریزه
یه وقت این اشتباه نکنی عکس براش بفرستی ها از ما گفتن بود حضوری گفت چرا عکس نفرستادیم بگو دوست ندارم عکس بدم خوشم نمیاد مگه الان چهره من نمیبیننی از این بشر هر چیزی ممکنه عزیزم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممکنه اون مسخره ها به خاطر جلب توجه بوده باشه ها.برا اینکه ذهنی درگیرش بشین.یه جور تیکه انداختن بوده
نهههه ببین کلا اخلاقش همینه با همه اینجوریه خودگیری داره وضعش خوبه ولی خب شخصیت صفرررر شاید خیلی دخترا عاشق همچین پسرای مغروری بشن ولی به نظرم بی ادبی تمامهههه یعنی تایپ دختر نیست اصلااااا آدم خاکی و متین و ساده رو دوست داره
ولی خیلی بچه پرروئه، تا دیروز مسخره کرده الان عکس میخواد.بدم میاد از آدمهای خودشیفته اعتماد به سقف
بخاطر پوووول باباش یعنی هیچ گهی نیست خودش فقط بخاطر پولدار بودن پدرش اونم نه زحمت خودش از بالا به آدما نگا میکنه متاسفانه دختر احمقم خیلی زیاد شده انقد ازش میگن و روش کراش میزنه این پرووو شده یکی بهش برینه و جواب منفی بده حالش جا میاد
دقیقا +++++ اصلا دختر از شخصیتش خوشش نمیاد وایب منفی میگیره از این پسرهاست ک پول باباش فک میکنه میتو ...
کلا بهش محل نده از صد تا فحش براش بدتره واقعا فکر کرده چه خبرا یه جمله هست میگن گیرم مدر تو بود فاضل از فصل پدر تو را چه حاصل ببین خودت چی تو چنته داریی مسخره دلغک