2777
2789
عنوان

اگه بخواید به ی پسر جواب رد بدید

208 بازدید | 25 پست

بچه ها فرض کنید دختر دانشجوی پزشکی پسر مهندس حالا اینا زیاد مهم نیست تو ی دانشگاه درس میخونن بعد این پسره قبل اینکه دختره پزشکی قبول بشه مسخره ش میگرد و پشت سرش حرف میزنه ولی انقد خودشو محترم نشون داده و زبون میریزه حرفیم میزنه یجوری میگه که توهین نشه ولی کامل قهوه ای میکنه طرفو تا این حد زرنگه حالا این پسره نزدیک شده به این دختر بعد الان ازش عکس میخواد !! با اینکه هر هفته در حد سلام علیک بهم برخورد میکنن حالا شما باشید چ جوابی مثل خودش بهش میدید؟ ک توهین نباشه ولی خب آب پاکی رو رو دستش بریزه 

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگم من شما رو در شان خودم نمیبینم تمام بی‌شعور انگل تا دیروز مسخره نیکرده الان چی شده نوس نوس م ...

خب ببین این خیلیییی زرنگه برگرده بگه من هنوز پیشنهادی ندادم بهت ک دور برداشتی چی ؟ کلا دختر میخواد کامل ارتباط شو باهاش قطع کنه بخاطر گذشته و اینکه هم تایپش اصلا نیسسس نه قیافه نه اخلاق هیچی شو خوشش نمیاد

خب سین نکنه یعنی دیگ ؟ ضایع نیست؟ بعد ازش پرسید چرا جوابمو ندادی چی بگه

کلا جوابش و نده این بشر لیاقتش همینه چی شد به خاطر مدرکت دنبالت راه افتاده ؟جواب نده گفت چرا جواب نمیدی بگو درگیرم تمام 

بهترین کار اینکه اصلا محلش ندیدی تا دیدیش فقط یه سلام اونم سرد تموم کلا ریز ببینش 

الان سین نکنه پیامشو ک گفته عکس بفرس؟ اگه حضوری گفت چرا سین نزدی چی بگه؟

خب سین نکنه یعنی دیگ ؟ ضایع نیست؟ بعد ازش پرسید چرا جوابمو ندادی چی بگه

ممکنه اون مسخره ها به خاطر جلب توجه بوده باشه ها.برا اینکه ذهنی درگیرش بشین.یه جور تیکه انداختن بوده

کاربر آقا هستم 
دلم نمیخواد براتون عکس بفرستم، دلیلی هم نمیبینم عکس بفرستم وقتی هرروز یا هرازچندگاهی میبینمتون

مرسی عشقم عالیه این همینو میگم