2777
2789
عنوان

خون دماغ شدید..

| مشاهده متن کامل بحث + 5823 بازدید | 40 پست
خسته نباشی:/ من اماده نشستم برگردن بیان منو ببرن دکتر تو عین خیالتم نیستتت؟ 

نچ 

من خییلی وقته میشم 

هیچ کدوم از اعضای خوانواده ام ، فامیلمونم نمیشدن 

حالا من چه مرگمه نمدونم 🤣

و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...

سلام عزیزم

شما فهمیدین علت خون دماغ شدنتون چی بود؟

من از بارداریم شروع شد و الان ۶ ساله ادامه داره

گاهی هفته ای دوبار سه بار

گاهی هم مثل این سه روز که هروز خون دماغ شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بیش از حددد میشم دیه بریدم به مامانم اینا هم نمیگم خیییلی نگران میشن

سلام شما رفتبد دكتر ؟ علتش چي بود؟بابامم اينجوري ميشن ٢-٣ روزه خيلي نگرانم البته اسپيرين هم استفاده ميكنن 

به من میگن دماغت خشک میشه پماد چشم میگیرم و مداااام میزنم هفته ای۲،۳ تا مجبورم مصرف کنم

سلام شما رفتبد دكتر ؟ علتش چي بود؟بابامم اينجوري ميشن ٢-٣ روزه خيلي نگرانم البته اسپيرين هم استفاده ميكنن 

میخوام برم ولی مطمئنم میگه بخاطر این چند روز که مریض بودیو چمیدونم ویروس و فلان رگای بینیت تحریک شده ...

ابجی منم یکی دو هفته پیش رفت دکتر فقط گفت بخاطر خشکی یا تحریک رگای بینیه و فقط از این پماد چشمیا داد ...

شما خواهرتون خوب شد؟ دليلش همون خشكي بيني بود؟ از ي سوراخ بيني بود يا دوتا؟

سلام شما رفتبد دكتر ؟ علتش چي بود؟بابامم اينجوري ميشن ٢-٣ روزه خيلي نگرانم البته اسپيرين هم استفاده ...

سلام عزیزم نه من که دکتر نرفتم علتش رو هم گفتم که یه مویرگ هست که باید اون و بسوزونیم 

البته برای افراد متفاوت هست 

خب شاید علتش همین باشه من چیزی مصرف نمی‌کنم ولی چون پدرتون از اسپرین استفاده‌ می‌کنه شرایط مون متفاوت هست... 

من باید مرتب بینیم و چرب نگه دارم با پماد چشم

و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...