2777
2789
عنوان

خون دماغ شدید..

| مشاهده متن کامل بحث + 5558 بازدید | 40 پست
همسایمون خون دماغ میشه پنبه رو ابلیمو می زنه قشنگ میده داخل بعد ده پونزده دقه بند میاد.

خون دماغی بالای 20 دقیقه بشه اصلا خوب نیستااا(وقتی کل گوگلو از دیشب زیر و رو کردی) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمدونم  مثلا اگع یه جا هوا سرد باشع بعد برم یه جا گرم باشه یا برعکس ، درجا خون دکاغ میشم حتی ز ...

چقد حساسید 

هر جا میرید باید امادگیشو داشته باشید 

چون ممکنه هر ان خون دماغ بشی

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
ولی باید برم دکتر...اخه هی خون میاد میاد بعد اخرش لخته خون یذره میاد و کم کم تموم میشه... 

اره عزیزم برو 

نتبجه بیا بگو

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
من الان یه هفتس بزور دارم خانوادرو راضی میکنم منو نبرین دکتر اخرش سرم و امپول میده منم واقعا میترسم ...

منم 

من از خدایی نکرده سرطان میترسم 

به خوانواده ام هم نمیگم که نبرن منو 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

وای بگه سرطان خون دارم چیییی😂🥲 وای شاید باورتون نشه ولی انقد توی این نیم ساعت گذشته فکر کردم ک سر ...

ن خدا نکنه این چ فکریه اخه 

هر خون دماغی ک به اون دلیل نیست عزیزم 

چیزی نیست بابا

وای بگه سرطان خون دارم چیییی😂🥲 وای شاید باورتون نشه ولی انقد توی این نیم ساعت گذشته فکر کردم ک سر ...

من  ۳ ساله دارم بهش فک میکنم 

اما ۵ سالع میشم 🤣

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...