خون دماغم یهویی شروع میشه دیشب ساعت 4 امروز 6 صبح و همین چند دقیقه پیش...دوبار اخری لخته خون هم بوده و فقط از بینی سمت چپمه ولی الان یکوچولپ ام از سوراخ سمت راستم خون اومد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمدونم مثلا اگع یه جا هوا سرد باشع بعد برم یه جا گرم باشه یا برعکس ، درجا خون دکاغ میشم حتی ز ...
چقد حساسید
هر جا میرید باید امادگیشو داشته باشید
چون ممکنه هر ان خون دماغ بشی
خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم
ولی باید برم دکتر...اخه هی خون میاد میاد بعد اخرش لخته خون یذره میاد و کم کم تموم میشه...
اره عزیزم برو
نتبجه بیا بگو
خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم
وای بگه سرطان خون دارم چیییی😂🥲 وای شاید باورتون نشه ولی انقد توی این نیم ساعت گذشته فکر کردم ک سر ...
ن خدا نکنه این چ فکریه اخه
هر خون دماغی ک به اون دلیل نیست عزیزم
چیزی نیست بابا