2777
2789
عنوان

خون دماغ شدید..

5557 بازدید | 40 پست

خون دماغم یهویی شروع میشه دیشب ساعت 4 امروز 6 صبح و همین چند دقیقه پیش...دوبار اخری لخته خون هم بوده و فقط از بینی سمت چپمه ولی الان یکوچولپ ام از سوراخ سمت راستم خون اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشارت بالا نیست؟ 

باید بری دکتر معاینه

شاید لازم باشه رگشو برات بسوزه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چرا ؟ دکتر رفتی دلیلش چیه؟

میخوام برم ولی مطمئنم میگه بخاطر این چند روز که مریض بودیو چمیدونم ویروس و فلان رگای بینیت تحریک شده و...ولی میرم آزمایش اصلا حس خوبی ندارم نمیدونم چرا... 

به من میگن دماغت خشک میشه  پماد چشم میگیرم و مداااام میزنم  هفته ای۲،۳ تا مجبورم مصرف کن ...

اها 

ولی عجیبه 

نزارین خشک بشه

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
من بیش از حددد میشم   دیه بریدم  به مامانم اینا هم نمیگم خیییلی نگران میشن

اگه همیشه خون دماغ میشی برو دکتر اصلا پشت گوش ننداز خدای نکرده یه مشکلی چیزی بود چی دختر؟ 

چییی؟ من الان ۴ ساله مداوم میشم  میترسم برم دکتر

چون پرزهای بینی از بین میره

یه رگی چیزی هست تو بینی میسوزونن دیگه خون دماغ نمیشی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

میخوام برم ولی مطمئنم میگه بخاطر این چند روز که مریض بودیو چمیدونم ویروس و فلان رگای بینیت تحریک شده ...

عزیزم نگران نباش به همون دلیل ک خودت گفتی 

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
به من میگن دماغت خشک میشه  پماد چشم میگیرم و مداااام میزنم  هفته ای۲،۳ تا مجبورم مصرف کن ...

ابجی منم یکی دو هفته پیش رفت دکتر فقط گفت بخاطر خشکی یا تحریک رگای بینیه و فقط از این پماد چشمیا داد گفت بزنین ولی اون لخته خون نداشت تو بینیش... 

اها  ولی عجیبه  نزارین خشک بشه

نمدونم 

مثلا اگع یه جا هوا سرد باشع بعد برم یه جا گرم باشه یا برعکس ، درجا خون دکاغ میشم حتی زیر کولر باشم برم بیرون 

بعدم یکی از دلایلش برای من حساسیت هایی هس که دارم 

البته من که حضوری دکتر نرفتم 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...