2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 81 پست
اصلا من ب این چیزا فکر نمیکردم مال خواهرامو ورمیداشتم😭 حتی دیشب پارتنرمم میگف خود ژیلت درحالت عادی ...

پارتنرت میخواد از گردن خودش باز کنه! ژیلت احتمالش واقعا کمه!

این که عکسشو گذاشتی هر چی که هست جوش نیست... 

کج کلاه خان یارمه
نه نمیگیری کلا تو زندگیت تبخال دهانی داشتی؟؟  دیدی یه عده نمیگیرن؟؟ تناسلی ممکنه بگیری اما ده ...

نه تبخال دهانی تاحالا نگرفتم

من واقعا نمیدونم حتی قبلا از این ک وارد رابطه هم بشم توجه نکردم همچین چیزی دارم یا نه خیلی میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیگیری کلا تو زندگیت تبخال دهانی داشتی؟؟  دیدی یه عده نمیگیرن؟؟ تناسلی ممکنه بگیری اما ده ...

اگه پارتنرش زگیل یا تبخال تناسلی داشته باشه امکان انتقالش به دهان ایشون هم هست

کج کلاه خان یارمه
نه تبخال دهانی تاحالا نگرفتم من واقعا نمیدونم حتی قبلا از این ک وارد رابطه هم بشم توجه نکردم همچین ...

ببین اینکه میگن با استخر رفتن و لیزر و پرو لباس تو فروشگاها ممکنه منتقل بشه همش چرت و پرته

فقط با رابطه هست که آدم درگیر میشه

اگه اولین رابطت هست پس از خودش گرفتی و باید بهت کمک کنه

زگیل تو خانما خودشو زود نشون میده به خاطر استرس و چیزای دیگه اما ممکنه یه آقا بگیره و سالای بعد خودشو نشون بده یا حتی هیچوقت

حتی اگ اینا زگیل نباشن باز قراره بگیری 

چون پارتنرت قبل تو با کسی بوده و گرفته چون زگیل تناسلی خیلی خیلی زیاد شده مث قدیما نیس 

قبل همه چی و هر اقدامی اول توبه کن بعد برو دکتر 

دیگ تن ب رابطه نده 

تو زگیل بگیری اون میاد تورو گردن بگیره خرجتو بده؟قطعا ن تازه انگ هم بهت میزنه 

تو اینستا یه دکتر نوشته بود استیک اسید بزن روش اگ سفید شد زگیله نمیدونم واقعا این راه جوابه یا نه

منم اینو خوندم اتفاقا

ولی در کل ببین اینکه میگی زیاد نشدن نمیتونه گواه این باشه که حتما زگیل نیستن. کم هم نبودن آخه

کج کلاه خان یارمه
ببین اینکه میگن با استخر رفتن و لیزر و پرو لباس تو فروشگاها ممکنه منتقل بشه همش چرت و پرته فقط با ر ...

اره اولین رابطم بود قبل اونم اگ داشته بودم باید میفهمیدم من دقت نکردم بهش ولی تاجایی ک یادمه وقتی باهاش بودم همچین چیزیو دیدم،ینی واقعا از همون گرفتم🥲

منم اینو خوندم اتفاقا ولی در کل ببین اینکه میگی زیاد نشدن نمیتونه گواه این باشه که حتما زگیل نیستن. ...

اره واقعا اونور کشاله رانمم دو تا زده

دیشب ک فهمیدم از استرس میخوام بمیرم