2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 81 پست
اره نه وقتی ک دیدم اولش همینجوری قهوه ای بودن دو سه تاش برجستس ولی بقیش مث پوسته

خب ممکنه خال گوشتی باشه چون تا اونجا که میدونم زگیل و تبخال این رنگی نیست مگه اینکه خشک شده باشه

برات مقدوره پاپ اسمیر بدی؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش برو دکتر زنان یا دکتر‌پوست بهت پماد میدن زیاد بزرگ نیستن مختص همینجاتم هستن پخش نشده ولی ...

اره این قرصو درحالت عادی هم میخورم هر روز باز خوبه بیشتر از این نشده🥲

عزبزم توی مردا خیلی کم پیش میاد خودشو نشون بده و اکثرا پنهان هست زگیل و تبخال تناسلی از طریق رابطه ...

نه تبخال نداشته ببخشید واضح میگم حتی رابطه اورال هم داشتم اگه داشت ممکن نبود زگیل دهانی بگیرم؟

خب ممکنه خال گوشتی باشه چون تا اونجا که میدونم زگیل و تبخال این رنگی نیست مگه اینکه خشک شده باشه بر ...

نه نمیتونم یکی از خانوما گف اونایی ک پرده بکارت دارن نمیتونن پاپ اسمیر بدن

بهت درخاست دادم

وای حالم بهم خورد ژیلت مشترک؟!😰

اصلا من ب این چیزا فکر نمیکردم مال خواهرامو ورمیداشتم😭

حتی دیشب پارتنرمم میگف خود ژیلت درحالت عادی تو حموم میزادی مرطوبه میکروبی میشه چجور مال بقیه رو استفاده میکردی

نه تبخال نداشته ببخشید واضح میگم حتی رابطه اورال هم داشتم اگه داشت ممکن نبود زگیل دهانی بگیرم؟

نه نمیگیری

کلا تو زندگیت تبخال دهانی داشتی؟؟ 

دیدی یه عده نمیگیرن؟؟ تناسلی ممکنه بگیری اما دهانی نه