2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2289 بازدید | 81 پست

بچها من یه مدته یچی ناحیه کشاله رانم زدم فک میکردم جای جوشه بخاطر موها اینجور شده ولی امشب دقت کردم بهش چقد شبیه زگیل تناسلیه 

ولی از همون ۴ ۵ ماه پیش ک دیدمش همین اندازه بود هیچ تغییری نکرده زیادم نشده همون چن تایی ک بوده هس

خیلی چیزا راجبش خوندم هربار ترسم بیشتر شد

اگه اطلاعی چیزی دارید بم بگید دارم میمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا لکه سفید داشتم 

جوش نبود 

فکر کردم تموم شد زگیل تناسلی زدم رفت 

رفتم پاپ اسمیر دادم حساسیت پوستی بود پماد زدم خوب شدم 

قبل اینکه خودتو با استرس داغون کنی برو ازمایش بده

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

اگه رابطه جنسی نداشتی همون جوشه اگه داشتی هم سریع برو‌دکتر اگه اون باشه مراحل اولیه جلوشو بگیری بهتر میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
استخری جایی رفتی.یا رابطه بد داشتی؟اگه نه فک نمیکنم زگیل باشه

استخر رو که نه چن ساله نمیرم

یساله هم تو رابطم،پارتنرم قبل از من با بقیه رابطه داشته ولی رابطه ای ک ما داشتیم درحد تماس بوده ک فهمیدم بااونم میشه گرف

بعد من اصن تو حالووهوای این ویروس نبودم حتی ژیلتایی ک تو حمومون بود و بقبه استفاده کرده بودن استفاده میکردم😭

من دوتا لکه سفید داشتم  جوش نبود  فکر کردم تموم شد زگیل تناسلی زدم رفت  رفتم پاپ ا ...

اخه شنیدم میگن رشد میکنه این ویروس بیشترم میشه زگیلا

ولی واس من همون چن تایی ک از اول بود هنوزم همونقده

گفتم شاید سیستم ایمنیم قوی بوده مبارزه کرده بااین ویروس

استخر رو که نه چن ساله نمیرم یساله هم تو رابطم،پارتنرم قبل از من با بقیه رابطه داشته ولی رابطه ای ک ...

از همون پارتنرت پول لیزرو بگیز

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
اگه رابطه جنسی نداشتی همون جوشه اگه داشتی هم سریع برو‌دکتر اگه اون باشه مراحل اولیه جلوشو بگیری بهتر ...

رابطه جنسی فق درحد تماس داشتم، ب پارتنرمم گفتم گف که من ندارم زگیل موندم واقعا خیلی میترسم

اخه شنیدم میگن رشد میکنه این ویروس بیشترم میشه زگیلا ولی واس من همون چن تایی ک از اول بود هنوزم همو ...

بدنت ضعیف باشه و به رابطه ادامه بدی زیاد میشن 

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا