2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 81 پست
اره واقعا اونور کشاله رانمم دو تا زده دیشب ک فهمیدم از استرس میخوام بمیرم

استرس نداشته باش برو دکتر زنان میتونه تشخیص بده 

محلول میده میزنی روش تا بیفته 

نشدم فریز و لیزر 

ولی خرجشو از پسره بگیر حتما

اره این قرصو درحالت عادی هم میخورم هر روز باز خوبه بیشتر از این نشده🥲

هیچی نیست برو دکتر فوقش لیزر میکنن برات پولشم از پارتنرت بگیر بگو گفته از طریق رابطه گرفتی دکت

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش برو دکتر زنان میتونه تشخیص بده  محلول میده میزنی روش تا بیفته  نشدم فری ...

رفتمممم زنان تشخیص نداد گف احتمالافولیکول موعه گف برو دکتر پوست تشخیص بده دیگ تشخیص داد و واسم فریز کرد هرچی پول داشتم خرج همینا شد به خودشم گفتم هرچی پول داشتم خرج ویزیت میزیت و فریز شد😭

رفتمممم زنان تشخیص نداد گف احتمالافولیکول موعه گف برو دکتر پوست تشخیص بده دیگ تشخیص داد و واسم فریز ...

نترس نگران نباش 

خب پسره چی گفت؟؟

تو باید با خودش میرفتی دکتر و خودش ویزیت اینارو میداد 

ببین تو ازون گرفتی الان باید طلبکار باشی 

دکتر نگف واکسن بزنی؟

نترس نگران نباش  خب پسره چی گفت؟؟ تو باید با خودش میرفتی دکتر و خودش ویزیت اینارو میداد  ...

گف ک من علائم و مشکلی ندارم ولی در اینده حتما میرم بش گفتم من به غیر تو با کس دیگ ای نبودم ۹۹ درصد گرفتنش از رابطس و گف میرم و اینا

نمیشد باهم بریم

رفیقمم میگف این مواقع طرف میبینی اینجور میگه باید طلبکار باشیو بشوریش

اره بم گف واکسن گارداسیل بزنم خارجیشو و ولی شنیدم گرونه ولی باز واسه سلامتی اررش داره

گف ک من علائم و مشکلی ندارم ولی در اینده حتما میرم بش گفتم من به غیر تو با کس دیگ ای نبودم ۹۹ درصد گ ...

ی واکسن گارداسیل هس هر کدوم نزدیک دو تومنه باید پسره بده بزنی 

قرص تقویت سیستم ایمنی بخور 

اونم حتما داره ولی فعلا بدنش بروز نداده

دیگم باهاش رابطه نداشته باش

افرین طلبکار باش 

استرسم نداشته باش همین

رفتمممم زنان تشخیص نداد گف احتمالافولیکول موعه گف برو دکتر پوست تشخیص بده دیگ تشخیص داد و واسم فریز ...

مهم سلامتی خودته دور این گثافتم خط بکش ارزش،نداره باهاش بمونی تو رابطه با هیچکس هم نرو ولی بزاز چند وقت دیگه دوباره چک کن هزینش مگه چقدر شد؟

ی واکسن گارداسیل هس هر کدوم نزدیک دو تومنه باید پسره بده بزنی  قرص تقویت سیستم ایمنی بخور  ...

دکتره هم خیلی تاکید کرد ک واکسنه رو بزنم و اره قرصه رو دیشب خریدم

بعد بم گف این ک میگی بیشتر نشده یعنی دیگ نمیزنم ولی من باز میترسم🥲دوباره ۳ هفته دیگه باید برم کرایو کنه واسم

قرارمون ازدواج بود یساله دوستیم خونوادش از همچی خبردارن خودشم همیشه هوامو داشته ولی اینو نمیدونم چیکار کنم کلی باش حرف زدم ک بره دکتر

مهم سلامتی خودته دور این گثافتم خط بکش ارزش،نداره باهاش بمونی تو رابطه با هیچکس هم نرو ولی بزاز چند ...

هزینش شد ۶۰۰ باز ۳ هفته دیگ باید برم ۶۰۰ بدم

من خودم پول توجیبی هنوز از خونوادم میگیرم موندم اصن🥲

هزینش شد ۶۰۰ باز ۳ هفته دیگ باید برم ۶۰۰ بدم من خودم پول توجیبی هنوز از خونوادم میگیرم موندم اصن🥲

از اون بیشرف بگیر ولی بازم خوبه لیزر خیلی گرونتره  الان ناپدید شدن؟