سلام من و همسرم یک سال ونیم که ازدواج کردیم و قرارشده که از هفتم این ماه حقوقی رو که میگیره رو بده من مدیریت کنم طلا های منو فروخته و من هم قراره که ماهی ۴ میلیون از ۱۰ میلیون حقوقی که میگیره ازش بگیرم بنظرتون بقیه پول رو چطوری میتونم پس انداز کنم؟یا اصلا خرج کردام چطوری باشه؟ لطفا راهنماییم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من خودم یه حساب دارم که کارتش رو نگرفتم.... همیشه نصف پولی که میاد دستم رو میریزم به اون حساب ...البته با حساب خرج های واجبی که دارم ممکنه از نصف کمتر هم بریزم .... یارانه و سهام عدالت هم به اون حساب ریخته میشه و اون شده پس انداز من
حتی موجودیش رو چک هم نمیکنم که وسوسه نشم ازش برداشت کنم
نه خداروشکر ولی باید اردیبهشت ماه پول پیشمون رو اضافه کنیم
پس حساب کن خرج و خورد و خوراک ماهیانه رو یه بخشیش برای اون
یه بخشیش متفرقه مثلا دور از جون دکتری یا خرید وسیله ای، لوازم شخصی ببین چقدر میمونه ازش
میتونی طلای دست دوم بخری پس انداز کنی
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
من خودم یه حساب دارم که کارتش رو نگرفتم.... همیشه نصف پولی که میاد دستم رو میریزم به اون حساب ...الب ...
بنظرم منم ۴ تومنشو برای طلام بردارم ۲ تومن هزینه ی کارای شخصی خودم میمونه ۴ تومن که ۳ تومن واسه خونه هزینه کنم ۱ تومن هم واسه جلسه مشاوره ای که میریم و یارانه رو هم تو کارت جداگونه واسه شهریه دانشگاهم بذارم کنار چطوره؟