2777
2789
من گرفتم خواستگار دارم به ازدواج نمی‌رسه

چند ساله ات؟چند وقت بعد چله خواستگاراومد؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره یس رو به نیت ازدواج ده بار بخونید میگن مجربه خودم هم ده بار پشت سر هم خوندم والحمدلله از نتیجه راضیم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید)

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج)

و

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

مهدی هستم

ممنون

سوره یس رو به نیت ازدواج ده بار بخونید میگن مجربه خودم هم ده بار پشت سر هم خوندم والحمدلله از نتیجه ...

هرروز میخوندی؟هرچندوقت یبار خوندی؟لطفا توضیح میدی؟

هرروز میخوندی؟هرچندوقت یبار خوندی؟لطفا توضیح میدی؟

توی سحر میخوندم تا ده بار رو پشت سرهم بخونم و بقیه هم خواب باشن وبا کسی حرف نزدم

واقعیتش هر سه تا شب قدر خوندم هر شب هم ده بار 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خداروشکر نتبجه گرفتی و راضی هستی

ممنون عزیز ان شاءالله هرکسی که خوند خدا همسر سالم و صالح و اهل نصیبش کنه 

ممنون عزیز ان شاءالله هرکسی که خوند خدا بهش همسر سالم و صالح و اهل نصیبش کنه 

انشالله برای منم دعا کنین

انشالله برای منم دعا کنین

عزیز ان شاءالله همسر خوب ولایق و اهل نصیبت بشه 

واقعن؟

آره واقعا.... تجربه شخصی خودمه...خواستگار داشتم میومد و به دلایلی نمیشد  بهم نمیخوردیم و...

خلاصه وقتی خوندم یه ماه بعد همسرم اومد خواستگاری دقیقا همون شرایط که موقعی سوره ها رو میخوندم مد نظرم بود البته مادی اصلا مد نظرم نبود خلقی روحی رفتاری بود ... البته هفته قبل از همسرم هم یکی اومد شرایطش مشابه بود با همسرم اما خوشحالم که ردش کردیم 

به یه آشنا هم گفتم اونم خوند سه روز بعدش خواستگار اومد که خودش ردش کرد با اینکه در ظاهر همه چیز تموم بود فقط بخاطر شهرش دختره ردش کرد 

البته برای هرکسی ممکنه متفاوت بود