2777
2789
عنوان

بچه ها کی از خرید گوشی سردر میاره

139 بازدید | 24 پست

سلام من میخوام ایفن بگیرم امروز یا فردا...ولی خیلی دودلم ک ریپک بگیرم یا سری mکه اصله...آخه اصلش نزدیک ۱۰۰تومنه و خب خیلی گرونه پولم به ریپک میرسه خوب اونم ریسکه میترسم گوشی خراب بندازن بهم خیلی استرس دارم شما آشنایی کسی مورد اعتماد نمی شناسید من برم پیشش؟؟؟تهران البته 🙁

ایفون ۱۳بگیر من تابستون خریدم۴۳ولی شنیدم شده۳۶الان دو سه تومنم شارژرو ایناش میشه کمتر از ۴۰در میاد باز چه کاریه ریپک و اینا بگیری

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایفون ۱۳بگیر من تابستون خریدم۴۳ولی شنیدم شده۳۶الان دو سه تومنم شارژرو ایناش میشه کمتر از ۴۰در میاد ب ...

الان ۱۴،۱۵ هم اومده برا همین نمیخوام ۱۳نرمال بگیرم 

حداقل اینجوری میدونی اصل شو خریدی ولی اگه ریپک بگیری  بعد به مشکل بخوری انگار پول تو دور ریختی ...

پس شمام میگی اصلش بگیرم؟میتونم یه ۲۰تومن قرض بگیرم بزارم روش ولی گفتم ۱۰۰زیاده برای گوشی 🤦‍♀️

الان ۱۴،۱۵ هم اومده برا همین نمیخوام ۱۳نرمال بگیرم 

اونا که رجسیتر نشده هی انتنش میپره چه کاریه خب چقدر مگه فرق داره نهایت یکم دوربینش

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

اونا که رجسیتر نشده هی انتنش میپره چه کاریه خب چقدر مگه فرق داره نهایت یکم دوربینش

خب عزیزم تا آخر که بدون ریجستر نمیمونن مطمئنا همین امسال ۱۴هم ریجستر میشه

پس شمام میگی اصلش بگیرم؟میتونم یه ۲۰تومن قرض بگیرم بزارم روش ولی گفتم ۱۰۰زیاده برای گوشی 🤦‍♀️

اگر بیشتر میتونی هزینه کنی۱۳پرومکس بگیر از ۱۴و۱۵خیلی بهتره اونا هی انتنش میپره خسته میکنه ادمو

خب عزیزم تا آخر که بدون ریجستر نمیمونن مطمئنا همین امسال ۱۴هم ریجستر میشه

دوساله همینو میگن ولی یکی دونفر و میشناسم نتونستم با ۱۴کار‌کنن فروختن ۱۳گرفتن

خب چرا اینقدر مدل بالا میخری پایینیاش با بالا فرق نداره زیاد مگر در دوربین

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نمیترسی یه وقت بزنن تو خیابونی چیزی؟ من میخوامa13بخرم میترسم ببرم دانشگاه

چرا راستش...دیگه باید مواظب بود و اینکه بخاطر این ترس نمیخوام خب چیزی ک دوسدارمو نخرم