2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 47 پست
عزیزم به غریب که نمیخواد بده. میخواد بده به پسرش و عروسش. بعدشم کارم پاره وقته. ما باهاش طی کردیم ام ...

من شاغلم 

٤تا كارمند كادري دارم 

يكيشون اشنا بود 

والا هر سري انتظار داشت بيشتر بدم 

اخرج شد راحت شدم 

به غريبه نميدادم اما بهش به اندازه ميدادم هرسري ميگف كمه كمه 

دفعه اخر گفتم برو هرجا بيشتر بهت ميدن چرا موندي برا منم زياده 

و سه ساله دنبال كاره يكي دوبارم گوشه كنايه برگشت زد رد كردم گفتم جايگزين دارم 

حالا اينكه طي كرديو نميده يه حرفه ولي 

بيا بيرون يه مدت نرو سر كار بعد برو يجا ديگه 

اما خود خوري نكن مريض ميشي ضعف اعصاب ميگيريو خودتم ميدوني اين اعصاب لعنتي هزارش درده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=318346802]عزیزم بنظرم دخالت نکن ،،،،، والا من شوهرم بخواد برای ارث دخالت کنه حاضرم بکشمش &nbs ...

ماهم بخدا رسمه 

ولي شوهرم خريد 

حتي لباساي تو مراسمشونم شوهرم خريد حتي كادوهاشون كه چقدشو بالا كشيدن اون وسط چه ميشه كرد خودمو بكشم بخاطر دوهزار 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
درسته. اما وقتی براش کار میکنم حداقل حقم رو درست بده

شما حقوق نمیگیری ازش ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه. خیلی ادم زورگویی هست. حتی بچه هاش هم باهاش همینجورن

بيا بيرون بگو ميخام خونه دار باشم يه شش ماهي بعد برو سر يكار ديگه سياست داشته باش

من شاغلم  ٤تا كارمند كادري دارم  يكيشون اشنا بود  والا هر سري انتظار داشت بيشتر بد ...

اره. شرایط بیرون رفتن ندارم من تو خونه انجام میدم شوهرم بقیه کارش رو مغازه انجام میده. درامدمون از این کار ماهی یه تومن هست. برا پدرشوهرم سود داره نه ما

ماهم بخدا رسمه  ولي شوهرم خريد  حتي لباساي تو مراسمشونم شوهرم خريد حتي كادوهاشون كه چقدش ...

کاش شوهر منم خریده بود اما اختیارش دست خودش نبود‌. مامانش هم بهش نگفته بود. واقعا چون ادم خسیس ندیدین راحت نظر میدین

کار پایان نامه دانشجو

خب اگر حقتو نمیده و جایی دیگه بیشتر میدن از اونجا بیا بیرون

قبلشم بهش بگو با اجازه تون من از فلان روز دیگه نمی خوام بیام میرم فلانجا بهم دستمزد بیشتری میدن. 

یا بشین خونه بگو با اون حقوق کار کردن برام نمیصرفه فقط چشم و دست و گردن خودمو داغون می کنم 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کاش شوهر منم خریده بود اما اختیارش دست خودش نبود‌. مامانش هم بهش نگفته بود. واقعا چون ادم خسیس ندیدی ...

اوف قد موهاي سرم ديدم خواهر من 

تبعيض رو نگو 

نميشه كاري كرد 

غير ادم خودشو نابود كنه اونا دلخوشي كنن 

شوهرت مقصره كه گوشي بوده از اون انتظار داشته باش 

نه از مادرشوهرت و پدر شوهرت 

گفتي راهكار ميخاي وگرنه واقعا اينقد نميموندم اينجا حرف تكراري بزنم