سلام. پدرشوهرم تو تقسیم اموالش تبعیض گذاشته. من خیلی ناراحتم. کلا خیلی خسیس هست. فقط پول جمع میکنه. من براش کار میکنم. حقم رو کم میده. الان میخواد به یکی از بچه ها بیشتر بده. خیلی بهم فشار اومده و خودخوری میکنم. تو این سالها یبار هم بهم عیدی نداده حتی اولین عید. چیکار کنم تا بیخیال بشم
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
اينكه حقوقتو كم ميده اگه واقعا جايي هست بيش از اين بده برو اونجا اگه نه هم كه يا بمون يا در بيا و خا ...
گفتنش اسونه اما کنار اومدن باهاش نه. کلا برا من خیلب کم گذاشته از ابتدای ازدواج. تو عقد هیچ مراسمی برام انجام ندادن. فقط حرص پول جمع کردن داره. همه عروسها از دستش ناراحتن. بعدش هم تبعیض خوب نیست باعث کینه و عداوت بین بچه ها میشه. ادم تا زنده است اگر داره باید خرج کنه و بچه هاش رو دور هم جمع کنه نه وقتی مرد. یه بیسکوییت ۵ تومنی برا نوه هاش نمیخره