2789
عنوان

تقسیم ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 47 پست

براش کار نکن وقتی حق و حقوقت رو کم میده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

درسته. اما وقتی براش کار میکنم حداقل حقم رو درست بده

بيا بيرون 

ولي با مطلق شما نيستم ديدم ميگن حقوق كمه ولي در واقع جاييم بيشتر بهشون نميدن 

يا بمون و فكر نكن يا برو جايي كه قدرتو بدونن و ذهنتو اروم كن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودش گفته ارث. من نگفتم. تا حالا ادم خسیس به پستت خورده

درهر حال پدر همسرته و اگر به قول شما ارثی هم باشه مربوط به بچه های ایشونه نه شما که عروسشون هستی

پیشنهاد من اینه یه جای دیگه کار پیدا کن یا خانه دار بشو و مغازه پدرشوهرت نرو ،

اينكه حقوقتو كم ميده اگه واقعا جايي هست بيش از اين بده برو اونجا اگه نه هم كه يا بمون يا در بيا و خا ...

گفتنش اسونه اما کنار اومدن باهاش نه. کلا برا من خیلب کم گذاشته از ابتدای ازدواج.  تو عقد هیچ مراسمی برام انجام ندادن. فقط حرص پول جمع کردن داره. همه عروسها از دستش ناراحتن. بعدش هم تبعیض خوب نیست باعث کینه و عداوت بین بچه ها میشه. ادم تا زنده است اگر داره باید خرج کنه و بچه هاش رو دور هم جمع کنه نه وقتی مرد. یه بیسکوییت ۵ تومنی برا نوه هاش نمیخره

گفتنش اسونه اما کنار اومدن باهاش نه. کلا برا من خیلب کم گذاشته از ابتدای ازدواج.  تو عقد هیچ مر ...

نه من خودم تو شرايطش بودم از جانبي 

ولي شما بديت اينه بايد همه اون مراسمارو وظيفه همسرت ميدونسي 

همه اون هديه ها 

نوشتم خوب نيست فرق گذاشتن 

ولي به شمام ربط نداره چطور خرج كنه 

وقتي به اين باور برسي راحت ميشي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بيا بيرون  ولي با مطلق شما نيستم ديدم ميگن حقوق كمه ولي در واقع جاييم بيشتر بهشون نميدن  ...

عزیزم به غریب که نمیخواد بده. میخواد بده به پسرش و عروسش. بعدشم کارم پاره وقته. ما باهاش طی کردیم اما الان نمیده

خب پس ایراد از خودته شاید پدرشوهرت فکر می‌کنه پولی که بهت میده کافیه یا اعتراض کن یا هم کار قبول نکن

پارسال اعتراض کردیم. قبول کرد تا یمدت خوب بود الان زده زیرش

[QUOTE=318346802]عزیزم بنظرم دخالت نکن ،،،،، والا من شوهرم بخواد برای ارث دخالت کنه حاضرم بکشمش  عیدی و این ...[/QUOTEم

طرف ما رسمه. عید اول برا عروس عیدی میبرن. برا من نیاوردن.