2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

468 بازدید | 47 پست

سلام. پدرشوهرم تو تقسیم اموالش تبعیض گذاشته. من خیلی ناراحتم. کلا خیلی خسیس هست. فقط پول جمع میکنه. من براش کار میکنم. حقم رو کم میده. الان میخواد به یکی از بچه ها بیشتر بده. خیلی بهم فشار اومده و خودخوری میکنم. تو این سالها یبار هم بهم عیدی نداده حتی اولین عید. چیکار کنم تا بیخیال بشم

سلام گلم به این فکر کن که هر کدوممون یه جوری داریم باهاشون می گذرونیم..حالا از شما خسیسه یکی بد رفتاره..یکی بی ادبه..بی محلی می کنه و...هزارتا ادم رو این کره هست با هزار تا اخلاق جورواجور

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم خودتو کوچیک نکن مال خودشه به هر کی بخاد میده 😐 الان زندگیت شده بند اون ؟ تو فاملای ما ارثیشو ...

من ناراحت اینم که براش کار میکنم این همه پول داره حق منو درست نمیده

سلام گلم به این فکر کن که هر کدوممون یه جوری داریم باهاشون می گذرونیم..حالا از شما خسیسه یکی بد رفتا ...

درسته. اما وقتی براش کار میکنم حداقل حقم رو درست بده

اينكه حقوقتو كم ميده اگه واقعا جايي هست بيش از اين بده برو اونجا اگه نه هم كه يا بمون يا در بيا و خانه دارشو 

در مورد دارايي فعلا بدون كه تا زندس زشته چشم به ارثش داري اون بنده خدام درسته كارش باعث تفرقه ميشه اما خب به كسي ربطي نداره و دوست داره به هركي بده چون زدس ازث نميشه در ثاني پدرشوهرته ارثش به شما بعد مرگم مربوط نميشه پدر شما كه نيست 

و اينكه عزيزم خساستشم به شما ربط نداره 

كلا جز مورد اول هيچ كدوم بهت ربط نداره پس چرا خودتو اذيت ميكني بي خيال 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

کار کردن یا نکردن دست خودته . ولی تا زنده هست اختیار داره اموالش رو هرجور دوست دارا و به هرکس دوست داره بده هم شرعیه هم قانونی.  البته تبعیض خوب نیست ولی وقتی به خودت بقبولونی که اختیار اموالش با خودشه راحت کنار میایی

براش کار نکن. حرص هم نخور و از دیگرون توقع نداشته باش تا آرامش بیاد سراغت ، مال خودشه و اختیارشو د ...

خودش گفته ارث. من نگفتم. تا حالا ادم خسیس به پستت خورده

2790
2778
2791
2779
2792