سلام بچه ها دیشب مادرشوهرم بهم زنگ زد و داشتیم صحبت میکردیم که گوشی همسرم زنگ خورد و رفت اتاق و سریع هم برگشت. وقتی تماسم با مادرش تموم شد ازش پرسیدم کی بود؟ که با دستپاچگی گفت هیچی یکی از بچه ها بود. من همونجا شک کردم چون وقتی پرسیدم چهرش خیلی نگران شد. وقتی همسرم خوابید رفتم گوشیشو چک کردم چون انگار به دلم افتاده بود شماره طرفو از لیست تماساش پاک کرده که دیدم بله پاک کرده و اونجا شکم دوبرابر شد. وقتی بیدار شد ازش پرسیدم چرا پاکش کردی اون شماره رو؟ گفت گفتم ی وقت شک نکنی. گفتم مگه کی بود؟ اولش هی طفره می رفت. گفتم مزاحم بود؟ گفت اره. گفتم خب اگه مزاحم بود میدادی من حرف بزنم. گفت نه و فلان و اینا. بعدم گفت مرد بوده گفتم اگه مرد بود پرا پاک گردی شماره رو؟ اصلا هنگم. شایدم خیانت نکرده باشه ولی این رفتارای مشکوکش باعث شده همچین فکری راجبش کنم. همسرم خیلی دوسم داره منم همینطور اما تاحالا این رفتارای مشکوک رو ازش ندیده بودم. بنظرتون خیانت میکنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا جنس مرد نگرانی هاش رو نمیگه مگر این که مطمئن بشه زن بدون قضاوت و نصیحت به حرف هاش گوش می کنه اما باز هم چون خودش رو مرد خونه می بینه نگران هست بگه
شاید این هم خیانت نباشه و جزو یکی از نگرانی هایی هست که نمی خواد به شما بگه