2777
2789
عنوان

ینی خیانت کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 62 پست
بله مگه خودت گوشیت مزاحم داشته باشه اشتباهی هول میکنی رفته اتاق گفته بهم زنگ نزن عزیزم خانمم خونه هس ...

وااای فکرشم دیوونم میکنه اخه جای شک دارترش اینجاس که تاحالا میگفت بچه هان بعد من شک کردم گفتم چرا پاک کردی مزاحم بوده گفت اره. بعدم گفت مرد بوده 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای فکرشم دیوونم میکنه اخه جای شک دارترش اینجاس که تاحالا میگفت بچه هان بعد من شک کردم گفتم چرا پا ...

شایدم رفیقش برنامه ایی ردیف کرده تریپ عشق وحال 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
همینا آدمو ب شک میندازه وگرنه چرا آدم باید الکی ب شوهرش شک کنه

اره شاید اصلا خیانتیم نباشه ولی این رفتارا ادمو وادار به شک و چک کردن گوشی میکنه

از دست حدسای تو 😂 خودت ی پا کارآگاهی ماشاالله 

بخدا تو جمع دوستان از شوهراشون چیزهای شنیدم که به سر طرف قسم میخوردن نمیدونستی چقدرم فلان بوده من الان جوریم طرف دست رو قران بزاره هم قبولش ندارم چرا چون کسی که مخفی کاره شک نکن داره تازه بال وپر خیانت یاد میگیره حالا یا ج ن س ی ،یا عرق خوردن  رفیق بازی،یا  در حد سطحی یا انجام دادن فانتزیایی  ج ن س ی کلا من میگم طرف اگر کرم نداره  نمیره قایمکی حرف بزنه اونم طرف مزاحم باشه ومرد 

پس ساده لوح نباشیم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
اره شاید اصلا خیانتیم نباشه ولی این رفتارا ادمو وادار به شک و چک کردن گوشی میکنه

اهوم بازم محض احتیاط حواست بهش باشه ولی نامحسوس جوریکه اصن متوجه نشه و فک کنه اون تماسو فراموش کردی خیالش از بابت تو راحت باشه

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم

ایشالا ک چیزی نیس ولی در این موردها مثلا مثلا خدای نکرده اگه فهمیدی خیانت میکنه چیکار میکنی بفکر و آماده باش ک اون لحظه شوکه نشی و ندونی چیکار میکنی چون واقعا لحظه ی خیلی سختیه اونموقع.. اما دعا میکنم چتین چیزی نباشه عزیزم

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
بخدا تو جمع دوستان از شوهراشون چیزهای شنیدم که به سر طرف قسم میخوردن نمیدونستی چقدرم فلان بوده من ال ...

من که باور نکردم حرفشو البته یبار یادمه گوشیش باز زنگ خورد یه دختر سلیطه بود میگفت بده فلانی گوشیو اینم هی میگفت اشتباه گرفتی باز دختره میگفت میگم بده فلانی گوشیو من گوشیو گرفتم گفتم نمیفهمی اشتباه گرفتی ینی چی؟ دختره هم گفت وااا گفتم درد وا میگم شایدم همین بوده اصلا مغزم قفله

ایشالا ک چیزی نیس ولی در این موردها مثلا مثلا خدای نکرده اگه فهمیدی خیانت میکنه چیکار میکنی بفکر و آ ...

وااای خدانکنه فکرشم دیوونم میکنه