2777
2789
عنوان

ینی خیانت کرد؟

711 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها دیشب مادرشوهرم بهم زنگ زد و داشتیم صحبت میکردیم که گوشی همسرم زنگ خورد و رفت اتاق و سریع هم برگشت. وقتی تماسم با مادرش تموم شد ازش پرسیدم کی بود؟ که با دستپاچگی گفت هیچی یکی از بچه ها بود. من همونجا شک کردم چون وقتی پرسیدم چهرش خیلی نگران شد. وقتی همسرم خوابید رفتم گوشیشو چک کردم چون انگار به دلم افتاده بود شماره طرفو از لیست تماساش پاک کرده که دیدم بله پاک کرده و اونجا شکم دوبرابر شد. وقتی بیدار شد ازش پرسیدم چرا پاکش کردی اون شماره رو؟ گفت گفتم ی وقت شک نکنی. گفتم مگه کی بود؟ اولش هی طفره می رفت. گفتم مزاحم بود؟ گفت اره. گفتم خب اگه مزاحم بود میدادی من حرف بزنم. گفت نه و فلان و اینا. بعدم گفت مرد بوده گفتم اگه مرد بود پرا پاک گردی شماره رو؟ اصلا هنگم. شایدم خیانت نکرده باشه ولی این رفتارای مشکوکش باعث شده همچین فکری راجبش کنم. همسرم خیلی دوسم داره منم همینطور اما تاحالا این رفتارای مشکوک رو ازش ندیده بودم. بنظرتون خیانت میکنه؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرارباید بخاطر مزاحمی ک مرد هس بره جای دیگ حرف بزنه و مهمتر اینکه شمارشم پاک کنه؟؟  نمیخام تو دلت شک بندازم یا تهمت بکسی بزنم فقط سوال شد برام😐

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
چرارباید بخاطر مزاحمی ک مرد هس بره جای دیگ حرف بزنه و مهمتر اینکه شمارشم پاک کنه؟؟  نمیخام تو د ...

منم همینو میگم نه رفت تو اتاق بخاطر اینکه مثلا من با مادرش حرف میزنم سر و صدا نکنه

حتما که نباید خیانت باشه...گاهی طلبکاری،کسی که از گذشتش آتو داره،یه رفیق بدو نااهل که تو گذشته اذیتش میکرده و بعد چند وقت دوباره سروکلش پیدا شده و....و....و... خیلیا و خیلی چیزا میتونه باعث نگرانیش شده باشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خیلی مشکوکه  اصلا دلیلی نداشته پاک کنه شماره رو  ی مدت بدون اینکه بفهمم زیر نظر بگیرش

قبلا زیر نظرش داشتم هیچ موردی ازش ندیدم خیلی عجیبه