2777
2789
عنوان

ینی خیانت کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 62 پست
زیر نظر بگیر اما بدبین نباش شایدم یکی میخاد باش لاس بزنه پا نمیده

اره امکان داره ولی اگه پا نمیده میتونه کنار اسی بهش جپاب بده یا گوشی رو بده اسی خودش جوابشو بده

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما دوست داشتی واعتماد داشتید به هم نمیرفتید یواشکی سربخت گوشیش  این بشر برادرشم زنگ بزنه وبگه من فلان چیز میخوام این پنهون کاری میکرد دیگه ایراد های خودتون برطرف کنید یه زندگی که راهش همواره واگه چاله دیدید اون چاله پر میکنند نه اینکه چرا چاله شده میپرسند اینکارهای سوهان روحتون میشه 

یچیزی مثل خوره افتاده ب جونم

خانم نیستم فقط بهت میگم اگر شوهرت خوبه و مشکلی نداری ذره بین دستت نگیر . ذره بین مال وقتیه که مطمئن باشی بعد هم اگر چیزی باشه بخوای و بتونی جدا بشی . یه تلفن زده شده اون اگر بخواد کاری بکنه اینقدر حواسش هست که توی خونه نکنه اینقدر وقت داره که بیرون بره نیازی نیست جلوی شما باشه . اون اگر بخواد کاری کنه با طرفش هماهنگه واون وقتایی که خونه هست زنگ نمیزنه . اینا رو گفتم که اون خوره که میگی رو از خودت دور کنی 

شما دوست داشتی واعتماد داشتید به هم نمیرفتید یواشکی سربخت گوشیش  این بشر برادرشم زنگ بزنه وبگه ...

ما این حرفارو باهم نداریم بعدشم شما مورد مشکوک ببینی نمیری ببینی چخبره؟ خب اگه اینجوریه خوش ب حال همسرتونه 😊

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خانم نیستم فقط بهت میگم اگر شوهرت خوبه و مشکلی نداری ذره بین دستت نگیر . ذره بین مال وقتیه که مطمئن ...

درسته اخه دیشب شوهرم زود اومد خونه میگم شاید این تلفن بهش بی ربط نباشه شاید طرف نمیدونسته زود اومده دیشب

ما این حرفارو باهم نداریم بعدشم شما مورد مشکوک ببینی نمیری ببینی چخبره؟ خب اگه اینجوریه خوش ب حال هم ...

ما عاقلتر از اونی هستیم که ازاین کارها بربیایم چون نه گوشی هامون رمز راز داره ونه شک ونه چهل تا سیم کارت اعتماد اصلی ترین کار شما گفتید دوستش داری وشک ضن بدتر میکنه 

ما عاقلتر از اونی هستیم که ازاین کارها بربیایم چون نه گوشی هامون رمز راز داره ونه شک ونه چهل تا سیم ...

انقد بدم میاد تاپیک میزنه ادم دلداریش بدید فاز نصیحت برمیدارید باشه شما خوب ما بد

انقد بدم میاد تاپیک میزنه ادم دلداریش بدید فاز نصیحت برمیدارید باشه شما خوب ما بد

برو خطش پرینت از مخابرات بگیر تا بفهمی به کی زنگ زده بیشتر اعصابت بهم بزنه خودت میدونی یه اب وقتی گل الود میشه علتش میرند نه میزنند بیشتر گل الودتر میکنند حالا انتخاب باخودت اصلا اتفاقی نیفتاده که بزرگش کردی 

اینایی که می کوبنت ، خودشون اگه شوهرشون بره تو اتاق و بعد نگه  که تماس کی بود میرن سر وقت گوشیش

و اگه ببینن پاک کرده نگران میشن

البته بنظر من شوهرت ممکنه مشکل کاری داشته باشه یا مشکل خصوصی خانواده ش 

ذهنت را اذیت نکن خیانتی در کار نیست ان شاءالله 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
اینایی که می کوبنت ، خودشون اگه شوهرشون بره تو اتاق و بعد نگه  که تماس کی بود میرن سر وقت گوشیش ...

والا حالا برا من شدن امامزاده مقدس ممنونم عزیزم ان شاءالله