سلام بچه ها دیشب مادرشوهرم بهم زنگ زد و داشتیم صحبت میکردیم که گوشی همسرم زنگ خورد و رفت اتاق و سریع هم برگشت. وقتی تماسم با مادرش تموم شد ازش پرسیدم کی بود؟ که با دستپاچگی گفت هیچی یکی از بچه ها بود. من همونجا شک کردم چون وقتی پرسیدم چهرش خیلی نگران شد. وقتی همسرم خوابید رفتم گوشیشو چک کردم چون انگار به دلم افتاده بود شماره طرفو از لیست تماساش پاک کرده که دیدم بله پاک کرده و اونجا شکم دوبرابر شد. وقتی بیدار شد ازش پرسیدم چرا پاکش کردی اون شماره رو؟ گفت گفتم ی وقت شک نکنی. گفتم مگه کی بود؟ اولش هی طفره می رفت. گفتم مزاحم بود؟ گفت اره. گفتم خب اگه مزاحم بود میدادی من حرف بزنم. گفت نه و فلان و اینا. بعدم گفت مرد بوده گفتم اگه مرد بود پرا پاک گردی شماره رو؟ اصلا هنگم. شایدم خیانت نکرده باشه ولی این رفتارای مشکوکش باعث شده همچین فکری راجبش کنم. همسرم خیلی دوسم داره منم همینطور اما تاحالا این رفتارای مشکوک رو ازش ندیده بودم. بنظرتون خیانت میکنه؟
شما دوست داشتی واعتماد داشتید به هم نمیرفتید یواشکی سربخت گوشیش این بشر برادرشم زنگ بزنه وبگه من فلان چیز میخوام این پنهون کاری میکرد دیگه ایراد های خودتون برطرف کنید یه زندگی که راهش همواره واگه چاله دیدید اون چاله پر میکنند نه اینکه چرا چاله شده میپرسند اینکارهای سوهان روحتون میشه
خانم نیستم فقط بهت میگم اگر شوهرت خوبه و مشکلی نداری ذره بین دستت نگیر . ذره بین مال وقتیه که مطمئن باشی بعد هم اگر چیزی باشه بخوای و بتونی جدا بشی . یه تلفن زده شده اون اگر بخواد کاری بکنه اینقدر حواسش هست که توی خونه نکنه اینقدر وقت داره که بیرون بره نیازی نیست جلوی شما باشه . اون اگر بخواد کاری کنه با طرفش هماهنگه واون وقتایی که خونه هست زنگ نمیزنه . اینا رو گفتم که اون خوره که میگی رو از خودت دور کنی
ما این حرفارو باهم نداریم بعدشم شما مورد مشکوک ببینی نمیری ببینی چخبره؟ خب اگه اینجوریه خوش ب حال هم ...
ما عاقلتر از اونی هستیم که ازاین کارها بربیایم چون نه گوشی هامون رمز راز داره ونه شک ونه چهل تا سیم کارت اعتماد اصلی ترین کار شما گفتید دوستش داری وشک ضن بدتر میکنه
انقد بدم میاد تاپیک میزنه ادم دلداریش بدید فاز نصیحت برمیدارید باشه شما خوب ما بد
برو خطش پرینت از مخابرات بگیر تا بفهمی به کی زنگ زده بیشتر اعصابت بهم بزنه خودت میدونی یه اب وقتی گل الود میشه علتش میرند نه میزنند بیشتر گل الودتر میکنند حالا انتخاب باخودت اصلا اتفاقی نیفتاده که بزرگش کردی