چه جوری واقعا میتونید بهم بگید چیکار کنم خیلی عقب افتادم مشکلاتمم جوریه که باید صبر کنم تا ببینم میشه یا نه اما همین صبر کردنباعث میشه نتونم به کارای دیگه ام برسم تمرکزم انرژیم همه چی افت کرده
کمکمممم کنید
اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از هم کلاسیام بود برادرش سرطان داشت همون سال جزو رتبه برترای کنکور ریاضی شد چند ماه قبل کنکورم برادرش فوت شد من همیشه موندم چجوری هیچوقتم چهرش ناراحت و اینا نبود فقط یه بار ۴ روز نیومد مدرسه بعد که اومد گفت داداشم فوت شده همین
راستش با وجود شرایط روحی بد من نتونستم بخونم تورو نمیدونم الان بهترم وباید امتحانای دوازدهم رو دی بدم ولی با کوچیکترین چیز بهم میریزم منم میترسم وسط راه ول کنم