2777
2789
عنوان

چه جوری با وجود غم درس میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
انسانیم 

منم انسانیم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

درگیری فکری سخته ولی به خدا توکل کن و دور از سر صدا شروع کن  به هیچی فکر نکن  اگه دیدی ب ...

اهوممم حرفت روم یکم تاثیر گذاشت ولی باید چیزی بیشتر باشه تا غمام رو برای چند ساعتم که شده خنثی کنه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 6.7 درسمو دی میدم دوازدهم بقیه روخرداد  امیدوارم هردو بتونیم  ولی نمیدونم کنکورو چیکا ...

کنور رو میدی ؟؟

من مغزم واقعا نمی‌کشه 

چرا نمیری پیش روانپزشک یا شناس  من با اون وقرصا بهترشدم

شرایطش رو ندارم 

نمیدونم اصلا تصمیم جدی نگرفتم برای دادنش  ولی امتحانامو تصمیم جدی گرفتم ک صدمو بزارم براش  ...

میدونی نهاییش کردن دهنمون رو گاییدن البته ببخشید ولی واقعا اعصابم خورده حتی نمیدونم چی بخونم که بتونم ۷ بگیرم ...

میدونی نهاییش کردن دهنمون رو گاییدن البته ببخشید ولی واقعا اعصابم خورده حتی نمیدونم چی بخونم که بتون ...

ن درکت میکنم 

ببین اگه نمیتونی بخونی الان 

درحد 10 نمره عالی بخون ک بعد حداقلش بتونی تا 7 بنویسی

واینکه هنوز یک ماه هست یک ماعهم وقت زیادیه 

عین برق میگذره منم تو غم غرق شدم نمیرم سمتش تو خودت چه جوری میخونی چیا خوندی و از کجا شروع کردی 

کتابو میخونی یا جزوه و اینا داری ؟؟

عین برق میگذره منم تو غم غرق شدم نمیرم سمتش تو خودت چه جوری میخونی چیا خوندی و از کجا شروع کردی  ...

کتاب میخونم حدودا 2.3 کتابو تموم کردم تو این وقت باقی مونده بقیه رو میخوام تموم کنم

ببین اول کتاب بخون بعد فرداش برای مرور نمونه سوال حل کنم هر درس

کتاب میخونم حدودا 2.3 کتابو تموم کردم تو این وقت باقی مونده بقیه رو میخوام تموم کنم ببین اول کتاب ب ...

با کسی میخونی؟؟

میخوای باهم شروع کنین به خوندن ؟

اره با یکی میخونم  ولی تو بهم گزارش بده اگه میخوای واگه سوالی داشتی بپرسی درسایی ک مشترک هستیم ...

بهت درخواست دادم