2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
میخوام پیج بزنم لطف میکنید لایک و ریپلای کنید تاپیک گم نکنم

چه پیجی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
چه پیجی

انلاین شاپ 

البته باید در کنارش موارد دیگه هم باشه که جذاب باشه درسته؟

موارد جذاب تر چیکار کنم؟

نمیخوام تصویر خودم مشخص باشه.

الان تنها محصولم چربی زدا هست

البته محصول نسبت به محصول بازار وجه تمایز داره

به لحاظ درجه کیفیت و ظاهر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انلاین شاپ  البته باید در کنارش موارد دیگه هم باشه که جذاب باشه درسته؟ الان تنها محصولم چر ...

همش ویدیو جذاب از استفادش بزار  

اره کافی نیست به چیز. 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
راستی اینم بگم فالور ابتدایی ام شاید در حد سه چهار نفر باشه اشکال داره؟!

فعال باشن . 

به همه آشنا و دوست..... 

فیلم بزار بیشتر 

ممنون از راهنمایی هاتون من قبلا سمت خوب کاری داشتم متاسفانه بنا به دلایلی استعفا دادم برای همین ...

اشکال نداره عزیزم منم اپل مار چند تا خانواده بلاک کردم🤣

اصلا نگفتم کارام چیه تبلیغ منو بکنبد خودشون ازم بزور خرید میکنن 

دوست نداشتم تو آشنا فروش داشته باشم بگم بخرید از من....

@من_بزودی_مادر_میشوم  

عزیزم کمکم کن من خیلی گیرم من ی پیج زدم پارسال و با پیج های لباس همکاری میکردم چون پول نداشتم جنس بیارم بعد تقریبا ی ماهه اومدم خودم هدبند بچگونه درست میکنم میزارم تو پیجم ی تعداد کم هم جوراب فانتزی بچگانه ست با هدبندام آوردم تو این یکماه فقط دوتا مشتری از اینستا گیرم اومد با اینکه من قیمتمو کمتر از بقیه پیج ها میدم بنظرتون چکار کنم پیجم رشد کنه هرروزپست میزارم ریلز میزارم دیگ نمی‌دونم چکار کنم می‌خوام فروش داشته باشم ک بتونم پارچه های متنوع بخرم باهاشون هدبند درست کنم یا جنس های دیگ بیارم 

جواب:

لازم نیست هر روز پست بزاری هر روز استوری بزار ساعات مختلف و رپلای خور 

عکس کارات عکس پیج و آیدی بزار

مرسی از راهنمایی تون ♥️ بیو پیج رو چی میتونم بزارم؟که تکراری نباشه و بیشتر فالوور جذب بشه 😢

کارت بنویس دقیق تا دیدن بفهمن چه خبره 

و چیزی که موقعی که مردم سرچ کنن کمک کنه تو بیای بالا 

یا چیزای مهم مثل ارسال رایگان....

@yas_glry  من پیج لباس زیر دارم

جواب های تاپیک رو نخوندی عزیزم 

گفتم لینک نزارید خالی

اسی من بالاخره تصمیم گرفتم پیج بزنم آنلاین‌شاپ آرایشی ولی مشکلی که هست اینه که خب تازه شروع کار نه خیلی فالوور خواهم داشت نه خیلی سفارش برای اعتماد سازی چیکار کنم؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم