2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 428 پست
سلام عزیزم من تازه پیج زدم 15 تا فالور دارم چطور پیجمو ببرم بالا واینکه من هنوز به کسی نفروختم که رض ...

سلام عزیزم تبریک برای پیج زدنت. 

هنور زوده تو فکر فروش نباش . 

کار حرفه‌ای ای و خوب 

قیمت مناسب منطقی 

فالوور بالاتر 

اتوماتیک اعتماد میکنن

(هایلایت رضایت .پست .کد رهگیری اینام ...) 

عکس پیج بفرست و آیدی 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من تازه پیج زدم 15 تا فالور دارم چطور پیجمو ببرم بالا واینکه من هنوز به کسی نفروختم که رض ...

عکس ژورنالی؟ 

لبشتر عکس میزاری یا ریلز؟

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
سلام عزیزم تبریک برای پیج زدنت.  هنور زوده تو فکر فروش نباش .  کار حرفه‌ای ای و خوب&n ...

تو فکر فروش نیستم ولی فالوور چرا از کجا فالورر بیارم و اینکه من هایلایت ندارم 

پیجم :  netpoosh.ir

تو فکر فروش نیستم ولی فالوور چرا از کجا فالورر بیارم و اینکه من هایلایت ندارم  پیجم :  ne ...

نکته اول 

هیچوقت آیدی خالی  یا یه لینک نزار  همیشه با عکس بزار 

هایلایت از الان شروع کن . هایلایت های مختلف و دسته بندی کردن محصولات. مثلا استوری از مانتو چهارخونه بزار تو هایلایت پاییزی یا چهار خانه یا مانتو (بستگی به نوع کارات داره..)به پیجت نظم بده 

محتوا جذاب قیمت خوب تا فالو کنن بعدا فروش شروع بشه

عزیزم من آنلاین شاپ زیورآلات رزینی دارم ممنون میشم راهنماییم کنی

پیح بیزنس یا کریتور؟ 

عکس و آیدی بزار 

و قیمت

قیمت چی عزیزم؟ reyhane_rezin_art

نکته اول لینک و اسم نزار خالی 

عکس کارات بزار عکس پیج بزار

چی بزارم پروفایل ؟نمیدونم چرا فرستاده نمیشه

اسم پیج با رنگ جذاب تو چشم  .لوگو

یا یه عکس خوب رنگ مشکی سفید و بی‌حال نباشه فقط